Головою Асоціації кіноіндустрії України став продюсер Дмитро Суханов

Головою Асоціації кіноіндустрії України став продюсер Дмитро Суханов

17 Лютого 2021
1684

Головою Асоціації кіноіндустрії України став продюсер Дмитро Суханов

1684
Раніше він був заступником голови асоціації.
Головою Асоціації кіноіндустрії України став продюсер Дмитро Суханов
Головою Асоціації кіноіндустрії України став продюсер Дмитро Суханов

Новим очільником Асоціації кіноіндустрії України став співвласник та виконавчий продюсер компаній Toy Pictures та Toy Cinema Дмитро Суханов. Про це повідомляється пресрелізом.  

Дмитро Суханов працює у кіновиробництві із 1995 року. Продюсував у тому числі стрічку Антоніо Лукіча «Мої думки тихі», яка отримала кілька премій «Золота Дзиґа», а також низку нагород на міжнародних кінофестивалях в Одесі, Карлових Варах, Великій Британії тощо та була продана на HBO Europe. Також є копродюсером фільму «Спадок Брехні», який продано в 26 країн, у тому числі платформам LionsGate та Netflix.

«Я є прихильником того, аби голоси віддавалися не за певну людину, а за його програму дій. Так і сталось в нашій Асоціації, я запропонував план розвитку на рік і засновники мене підтримали. Наша організація має низку планів на майбутнє, увесь 2021 рік попередньо спланований. Подробиці розкриємо трохи згодом», – зазначає Дмитро Суханов.

Як повідомила пресслужба Асоціації кіноіндустрії України, Дмитра Суханова було обрано головою організації ще в грудні 2020 року, але приступив до своїх обов'язків він лише зараз. 

Як писав «Детектор медіа», в листопаді 2019 року з посади голови Асоціації кіноіндустрії України пішов Володимир Яценко, який вирішив зосередити свої зусилля на безпосередньму продюсуванні власних фільмів. У 2020 році організацію очолювала співвласниця і продюсерка Radioaktive Film Євгенія Яцута.

Асоціація кіноіндустрії України – фахова неприбуткова громадська спілка, що представляє інтереси галузі виробництва аудіовізуального контенту України. Заснована наприкінці 2016 року. Одним з основних завдань є створення сприятливих умов для української кіноіндустрії, разом або у співпраці з органами державної влади, приватними структурами, благодійними фондами та представниками міжнародних структур. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1684
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду