«Мамахохотала» зняла короткометражки на соціальні теми

«Мамахохотала» зняла короткометражки на соціальні теми

31 Грудня 2020
2347

«Мамахохотала» зняла короткометражки на соціальні теми

2347
У головних ролях проєкту виступили зірки українського шоу-бізнесу.
«Мамахохотала» зняла короткометражки на соціальні теми
«Мамахохотала» зняла короткометражки на соціальні теми

Студія «Мамахохотала» зняла 12 короткометражних фільмів на соціальні проблеми. Про це повідомляє пресслужба студії.

«Країна сонячних зайчиків» – це проєкт, що має на меті висвітлити 12 соціальних тем та звернути увагу українців на важливі питання: сексуальна освіта дітей, насильство в сім’ї, фейки, толерантність, захист тварин, кібербулінг, життя після війни, проблеми людей поважного віку, донорство, залежності, еко-проблеми, благодійність та натхнення..

У головних ролях проєкту виступили зірки українського шоу-бізнесу: Олександр Рудинський, Аліна Паш, Олександр Тодорчук, Ахтем Сеітаблаєв, Ігор Кондратюк, Світлана Тарабарова, Марія Артеменко, Ольга Сумська, Анна Добриднєва, Ольга Цибульська та інші.

Автором ідеї проєкту виступив співзасновник та актор студії «Мамахохотала» Євгеній Янович: «Країна сонячних зайчиків» - це, в першу чергу, про просвіту. І ми використовуємо не нудні повчання, а творчість. Ми говоримо про важливі речі не заїждженими тривіальними фразами, а креативом та емоціями. Це проєкт про те, що варто усвідомити, ХТО ми й ДЕ ми. А також, ЩО навколо нас. І, маючи усвідомлення, почати діяти».

Над 12 короткометражними фільмами працювали молоді українські режисери, серед яких Христина Сиволап (фільм «Віддана»), Аля Бухтіярова («Зустріч однокласників» й «Бурштинові копи (2021)») та Дмитро Шмурак (серіал «Великі Вуйки»). Фільми можна переглянути тут.

Фото з презентації проєкту: «Мамахохотала», на ньому Євгеній Янович та Ярмак з дружиною Анною та дочкою

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2347
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду