detector.media
14.12.2020 17:40
У Києві «мінували» NewsOne
У Києві «мінували» NewsOne
Керівництво каналу евакуювало працівників, але мовлення NewsOne не переривали.

Телеканал NewsOne 14 грудня отримав повідомлення про замінування. Вибухотехніки, після перевікри території каналу, не знайшли вибухівки. Про це ведучі Олена Кирик і Віталій Дикий повідомили в ефірі каналу.

Керівництво каналу евакуювало працівників, але мовлення NewsOne не переривали.

«Близько 16:00 до нас приїхали рятувальники і повідомили, що на електронну пошту СБУ надійшло повідомлення про замінування телеканалу NewsOne. Зараз є пожежні і поліцейські, чекаємо вибухотехніків з собакою. Ми евакуювали всіх співробітників, але ефір триватиме, так як телеглядачі повинні знати , що відбувається. Чекаємо, що буде далі. Ми робимо все, щоб забезпечити безперебійний ефір. Сподіваюся, ви всі побачите в ефірі», – розповів гендиректор каналу Юрій Будяк.

На місці працювали пожежники, вибухотехніки та поліція.

Нагадаємо, 5 грудня 2015 року до Національної поліції надійшла інформація про замінування столичного офісу телеканалу «112 Україна». Правоохоронці відпрацювали об'єкт та прилеглу територію і вибухових або небезпечних речовин не виявили. 6 грудня правоохоронці затримали чоловіка, який повідомив напередодні про «мінування» будівлі телеканалу «112 Україна».

24 грудня невідомий заявив про мінування будівлі телеканалу «112 Україна». Поліція не виявила вибухівки, історія повторилася 29 грудня та 4 січня.

Фото: NewsOne 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY