Джо Байден представив команду з комунікацій Білого дому

Джо Байден представив команду з комунікацій Білого дому

30 Листопада 2020
2040
30 Листопада 2020
17:59

Джо Байден представив команду з комунікацій Білого дому

2040
Більшість членів команди вже працювали в Білому домі, за часів Барака Обами.
Джо Байден представив команду з комунікацій Білого дому
Джо Байден представив команду з комунікацій Білого дому

Обраний президент США Джо Байден 29 листопада повідомив, що ключові посади в новій команді з комунікацій Білого дому займуть лише жінки. Про це повідомляється на сайті перехідного періоду Biden-Harris Presidential Transition.

«Спілкуватися безпосередньо та правдиво з американським народом є одним з найважливіших обов’язків президента, і на цю команду буде покладено колосальну відповідальність за зв’язок американського народу з Білим домом. Я з гордістю оголошую сьогодні про першу команду комунікацій Білого дому, яка складається повністю з жінок», – розповів пан Байден.

Обрана віцепрезидентка Камала Гарріс додала, що цій команді доведеться долати виклики, з якими стикається США – від пандемії коронавірусної інфекції до расових проблем, економічної та кліматичної кризи.

Прессекретаркою Білого дому стане Джен Псакі, яка зараз курирує команду переходу Байдена-Гарріс. В Адміністрації Бараки Обами вона була директоркою з комунікацій Білого дому, потім речницею Державного департаменту, під час фінансової кризи – заступницею директора з комунікацій Білого дому та заступницею прессекретаря Білого дому.

Заступницею прессекретарки стане Карін Жан-П'єр, яка була старшою радницею Джо Байдена та керівницею апарату Камали Гарріс з питань кампанії. До участі в цих виборах вона була директоркою зі зв'язків з громадськістю MoveOn.org і політичної аналітикинею NBC та MSNBC. В Адміністрації Обами-Байдена працював регіональною політичною директоркою Управління політичних питань Білого дому.

Директоркою з комунікацій Білого дому стане Кейт Бедінгфілд, яка раніше була заступницею менеджера кампанії та директоркою з питань комунікації кампанії Байдена-Гарріс, директоркою з питань ЗМІ та директоркою з питань реагування в Білому домі Обами-Байдена. Кейт Бедінгфілд також була речницею та віцепрезиденткою з питань корпоративних комунікацій в Американській кіноасоціації та віцепрезиденткою з комунікацій Monumental Sports & Entertainment.

Заступницею директорки з комунікацій Білого дому стане Пілі Тобар, яка була директоркою з комунікацій з питань коаліцій в рамках кампанії Байдена-Гарріс. До того працювала заступницею директора відділу America's Voice.

Старшою радницею та головною речницею віцепрезидентки Камали Гарріс стане Саймоне Сандерс, яка працювала старшою радницею в кампанії Байдена-Гарріс. У 2016 році вона була прессекретаркою кандидата в президента США Берні Сандерса. До того була політичною коментаторкою CNN і виконувала обов'язки директорки 360 Group LLC.

Директоркою з комунікацій віцепрезидентки стане Ешлі Етьєн, яка працювала старшою радницею кампанії Байдена-Гарріс. В Адміністрації Обами-Байдена була спеціальною помічницею президента та директоркою з питань комунікацій, вела комунікації щодо ініціативи Барака Обами «Мій брат».

Директоркою з комунікацій першої леді Джилл Байден стане Елізабет Александер, яка була старшою радницею штабу Джо Байдена. У перші роки роботи Адміністрації Бараки Обами вона була прессекретаркою тоді ще віцепрезидента Байдена.

Нагадаємо, 3 листопада в США відбулися вибори президента країни. Джо Байдена підтримала більша кількість виборців. На початку листопада він запустив сайт перехідного періоду, мета якого – підготовка до передачі влади.

Фото: Biden-Harris Presidential Transition, Richard Drew / AP

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2040
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду