detector.media
30.11.2020 17:59
Джо Байден представив команду з комунікацій Білого дому
Джо Байден представив команду з комунікацій Білого дому
Більшість членів команди вже працювали в Білому домі, за часів Барака Обами.

Обраний президент США Джо Байден 29 листопада повідомив, що ключові посади в новій команді з комунікацій Білого дому займуть лише жінки. Про це повідомляється на сайті перехідного періоду Biden-Harris Presidential Transition.

«Спілкуватися безпосередньо та правдиво з американським народом є одним з найважливіших обов’язків президента, і на цю команду буде покладено колосальну відповідальність за зв’язок американського народу з Білим домом. Я з гордістю оголошую сьогодні про першу команду комунікацій Білого дому, яка складається повністю з жінок», – розповів пан Байден.

Обрана віцепрезидентка Камала Гарріс додала, що цій команді доведеться долати виклики, з якими стикається США – від пандемії коронавірусної інфекції до расових проблем, економічної та кліматичної кризи.

Прессекретаркою Білого дому стане Джен Псакі, яка зараз курирує команду переходу Байдена-Гарріс. В Адміністрації Бараки Обами вона була директоркою з комунікацій Білого дому, потім речницею Державного департаменту, під час фінансової кризи – заступницею директора з комунікацій Білого дому та заступницею прессекретаря Білого дому.

Заступницею прессекретарки стане Карін Жан-П'єр, яка була старшою радницею Джо Байдена та керівницею апарату Камали Гарріс з питань кампанії. До участі в цих виборах вона була директоркою зі зв'язків з громадськістю MoveOn.org і політичної аналітикинею NBC та MSNBC. В Адміністрації Обами-Байдена працював регіональною політичною директоркою Управління політичних питань Білого дому.

Директоркою з комунікацій Білого дому стане Кейт Бедінгфілд, яка раніше була заступницею менеджера кампанії та директоркою з питань комунікації кампанії Байдена-Гарріс, директоркою з питань ЗМІ та директоркою з питань реагування в Білому домі Обами-Байдена. Кейт Бедінгфілд також була речницею та віцепрезиденткою з питань корпоративних комунікацій в Американській кіноасоціації та віцепрезиденткою з комунікацій Monumental Sports & Entertainment.

Заступницею директорки з комунікацій Білого дому стане Пілі Тобар, яка була директоркою з комунікацій з питань коаліцій в рамках кампанії Байдена-Гарріс. До того працювала заступницею директора відділу America's Voice.

Старшою радницею та головною речницею віцепрезидентки Камали Гарріс стане Саймоне Сандерс, яка працювала старшою радницею в кампанії Байдена-Гарріс. У 2016 році вона була прессекретаркою кандидата в президента США Берні Сандерса. До того була політичною коментаторкою CNN і виконувала обов'язки директорки 360 Group LLC.

Директоркою з комунікацій віцепрезидентки стане Ешлі Етьєн, яка працювала старшою радницею кампанії Байдена-Гарріс. В Адміністрації Обами-Байдена була спеціальною помічницею президента та директоркою з питань комунікацій, вела комунікації щодо ініціативи Барака Обами «Мій брат».

Директоркою з комунікацій першої леді Джилл Байден стане Елізабет Александер, яка була старшою радницею штабу Джо Байдена. У перші роки роботи Адміністрації Бараки Обами вона була прессекретаркою тоді ще віцепрезидента Байдена.

Нагадаємо, 3 листопада в США відбулися вибори президента країни. Джо Байдена підтримала більша кількість виборців. На початку листопада він запустив сайт перехідного періоду, мета якого – підготовка до передачі влади.

Фото: Biden-Harris Presidential Transition, Richard Drew / AP

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY