Пилип Іллєнко став головою правління Української кіноакадемії

Пилип Іллєнко став головою правління Української кіноакадемії

12 Листопада 2020
3010
12 Листопада 2020
15:55

Пилип Іллєнко став головою правління Української кіноакадемії

3010
На цю посаду його обрав оновлений склад правління кіноакадемії.
Пилип Іллєнко став головою правління Української кіноакадемії
Пилип Іллєнко став головою правління Української кіноакадемії

Колишній голова Державного агентства України з питань кіно та продюсер Пилип Іллєнко 12 листопада став новим головою правління Української кіноакадемії. Про це повідомила Українська кіноакадемія.

На цю посаду пана Іллєнка обрав оновлений склад правління Української кіноакадемії під час першого онлайн-засідання 12 листопада.

«В першу чергу хочу подякувати колегам за довіру, і сподіваюся, що в цей непростий час ми всі разом докладемо максимальних зусиль для реалізації місії Кіноакадемії, якою є популяризація національного кіно в Україні та за її межами», – сказав Пилип Іллєнко.

Строк повноважень членів та голови правління складає два роки.

Пилип Іллєнко – продюсер та актор. У 2008-2014 роках був директором ТОВ «Іллєнко Фільм». З 2014 до 2019 року обіймав посаду голови Державного агентства України з питань кіно. Співзасновник та член правління ГО «Нарешті», яка займається організацією кінофестивалю «Відкрита ніч». Продюсер художніх фільмів «Молитва за гетьмана Мазепу. Нова версія» і «Толока».

Нагадаємо, у 2018 році головою правління Української кіноакадемії було обрано кінокритика та кінознавця Володимира Войтенка.

Наприкінці жовтня 2020 року оголосили оновлений склад наглядової ради та правління Української кіноакадемії. Кіноакадеміки обирали 12 членів правління та 2 змінних члени наглядової ради.

Членами наглядової ради стали Валентин Васянович та Сергій Тримбач. До правління Української кіноакадемії ввійшли: Роман Бондарчук, Сергій Борденюк, Анастасія Буковська, Ірма Вітовська, Володимир Войтенко, Іванна Дядюра, Сергій Зленко, Денис Іванов, Пилип Іллєнко, Геннадій Кофман, Андрій Різоль, Владислав Ряшин, Ігор Савиченко, Валерія Сочивець, Володимир Яценко.

Фото: Українська кіноакадемія

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3010
Читайте також
19.08.2019 10:00
Пилип Іллєнко
для «Детектора медіа»
6 280
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду