detector.media
06.11.2020 14:12
Педан замінив Кошового в Improv Live Show на Новому каналі
Педан замінив Кошового в Improv Live Show на Новому каналі
Команда імпровізаторів залишилася незмінною.

Шоумен Олександр Педан став ведучим другого сезону гумористичного проєкту Improv Live Show на Новому каналі, замінивши на цій посаді Євгена Кошового. Про це 6 листопада повідомила Студія «Квартал 95», яка розпочала зйомки нового сезону.

«У другому сезоні на глядачів чекає ще більше сюрпризів, неочікуваних зіркових гостей та оновлений формат. Будуть додаткові яскраві імпровізації, які дивуватимуть не тільки глядачів, але й учасників. Для українського телебачення Improv Live Show – це новий формат гумору. Головна його відмінність від інших шоу – це імпровізація, де немає заготовленого сценарію, заздалегідь написаний жартів та відрепетируваних мініатюр», – йдеться в повідмоленні.

Команда імпровізаторів залишилася незмінною: Роман Міщеряков, Валентин Міхієнко, Володимир Шумко, Костянтин Трембовецький. Окрім них, у кожному випуску беруть участь запрошені гості – зірки шоу-бізнесу, спортсмени, артисти, танцівники та інші.

Нагадаємо, 29 березня 2019 року гумористичний імпровізаційний проєкт Improv Live Show виробництва студії «Квартал 95» стартував на Новому каналі. Improve Live Show – програма, яка не має сценарію, все побудовано на імпровізації, гуморі, зворотному зв'язку з глядачами. Гості залу стають безпосередніми учасниками шоу і пропонують свої теми і героїв для мініатюр.

Фото: Студія «Квартал 95»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY