Олексій Братущак захворів на коронавірус

Олексій Братущак захворів на коронавірус

3 Жовтня 2020
2221

Олексій Братущак захворів на коронавірус

2221
Наразі хвороба протікає в легкій формі.
Олексій Братущак захворів на коронавірус
Олексій Братущак захворів на коронавірус

Журналіст Олексій Братущак захворів на коронавірус. Про це він повідомив у п'ятницю, 3 жовтня, на своїй сторінці у Facebook.

«Тест отримав сьогодні. Симптоми з'явились у середу. Є підозра, що обмін ковідками відбувся у понеділок. Якось так. Почуваюсь як звичайний хворий. Поки в легкій формі. Хто зна, як воно буде далі», - написав журналіст.

Олексій Братущак 10 років працював журналістом 5 каналу, був політичним кореспондентом «Української правди», каналу ZIK та видання «Цензор». Нині він працює аналітиком в Інституті масової інформації, а в серпні 2020 приєднався до команди hromadske в якості політичного спецкореспондента.

Раніше «Громадське радіо» почало вести ефіри з дому через COVID-19 в одного зі співробітників. Також в одного з працівників «UA: Суми» підтвердили коронавірус.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2221
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду