Похорон Марти Коломиєць транслюватимуть онлайн

Похорон Марти Коломиєць транслюватимуть онлайн

20 Серпня 2020
4347

Похорон Марти Коломиєць транслюватимуть онлайн

4347
Прямий ефір розпочнеться 22 серпня о 13:00.
Похорон Марти Коломиєць транслюватимуть онлайн
Похорон Марти Коломиєць транслюватимуть онлайн

Похорон директорки програми Фулбрайта в Україні Марти Коломиєць транслюватимуть наживо. Трансляція з Патріаршого собору УГКЦ буде доступна на YouTube за посиланням. ЇЇ організовує «Живе Телебачення» Української Греко-Католицької Церкви.

«22 серпня о 13:00 розпочинаємо пряму трансляцію Чину похорону новопереставленої Марти Коломиєць. Богослужіння очолить владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії. Як було повідомлено у ЗМІ, Марта Коломиєць, директор Програми імені Фулбрайта в Україні, ініціаторка і керівник багатьох освітніх і культурних проектів, померла 16 серпня 2020 року. Вона народилася в українській родині у Чикаго, але прожила більшу частину свого життя в Україні. «Вона мала дивовижну здатність об’єднувати добрих людей для добрих справ» і зуміла дуже багато зробити для України, кажуть про Марту Коломиєць ті, хто її безпосередньо знав», - йдеться у коментарі до трансляції.

Нагадаємо, голова правління Українського жіночого фонду, журналістка за фахом, дружина Данила Яневського, директорка програми Фулбрайта в Україні Марта Коломиєць пішла з життя 16 серпня

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4347
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду