detector.media
20.08.2020 19:06
Похорон Марти Коломиєць транслюватимуть онлайн
Похорон Марти Коломиєць транслюватимуть онлайн
Прямий ефір розпочнеться 22 серпня о 13:00.

Похорон директорки програми Фулбрайта в Україні Марти Коломиєць транслюватимуть наживо. Трансляція з Патріаршого собору УГКЦ буде доступна на YouTube за посиланням. ЇЇ організовує «Живе Телебачення» Української Греко-Католицької Церкви.

«22 серпня о 13:00 розпочинаємо пряму трансляцію Чину похорону новопереставленої Марти Коломиєць. Богослужіння очолить владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії. Як було повідомлено у ЗМІ, Марта Коломиєць, директор Програми імені Фулбрайта в Україні, ініціаторка і керівник багатьох освітніх і культурних проектів, померла 16 серпня 2020 року. Вона народилася в українській родині у Чикаго, але прожила більшу частину свого життя в Україні. «Вона мала дивовижну здатність об’єднувати добрих людей для добрих справ» і зуміла дуже багато зробити для України, кажуть про Марту Коломиєць ті, хто її безпосередньо знав», - йдеться у коментарі до трансляції.

Нагадаємо, голова правління Українського жіночого фонду, журналістка за фахом, дружина Данила Яневського, директорка програми Фулбрайта в Україні Марта Коломиєць пішла з життя 16 серпня

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY