Комунікаційниця Надія Перевізник стала ведучою на радіо «Аристократи»

Комунікаційниця Надія Перевізник стала ведучою на радіо «Аристократи»

27 Травня 2020
2000

Комунікаційниця Надія Перевізник стала ведучою на радіо «Аристократи»

2000
Для неї це перший досвід на радіо.
Комунікаційниця Надія Перевізник стала ведучою на радіо «Аристократи»
Комунікаційниця Надія Перевізник стала ведучою на радіо «Аристократи»

Фахівчиня із комунікацій, власниця комунікаційно-консалтингового агентства Hope & Partners Надія Перевізник стала гостьовою ведучою подкастів «Тренди-Бренди» на радіо «Аристократи». Про це 26 травня вона написала на своїй сторінці в Facebook і підтвердила в коментарі «Детектору медіа».

Програма виходить раз на два тижні, щовівторка о 15:00. Проєкт також можна послухати на Mixcloud, Apple і Google. Наразі запланований випуск циклу програм, а далі будуть оцінювати реакцію аудиторії на проєкт.

«Тренди-Бренди — це подкаст для осмислення сучасного інфополя. Я разом із гостьовими профі розпаковуємо впливові маркет-кейси і тенденції. Уже вийшли випуски з українським дослідником тенденцій – як бренди перезавантажують комунікації, з піарницею ООН Україна – про антикризові комунікації власне ООН і ВООЗ та з найстильнішим чоловіком України – про образ сучасних мужчин», – розповіла пані Перевізник.

Партнером подкасту стало профільне медіа Marketing Media Review.

Надія Перевізник також уточнила, що продовжує роботу в сфері комунікацій, зокрема – вести курси й давати консультації з маркетингу.

«Це просто чергове "соціальне навантаження", властиве моєму стилю життя (про роботу на радіо – ДМ). Якраз на днях стартував новий набір курсу в креативній школі Projector. А моє консалтингове агентство Hope&Partners ще до кризи мало розумну проєктну модель і продовжує працювати (хоч поки більшість наших проєктів перенесено на осінь)», – додала вона.

Нагадаємо, 26 травня 2020 року медіасервіс Megogo повідомив, що відкриває свій аудіомайданчик для всіх подкастерів.

Фото: Надія Перевізник / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2000
Читайте також
26.06.2020 11:40
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
1 558
03.03.2020 12:42
Олександра Горчинська
для «Детектора медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду