detector.media
27.05.2020 13:53
Комунікаційниця Надія Перевізник стала ведучою на радіо «Аристократи»
Комунікаційниця Надія Перевізник стала ведучою на радіо «Аристократи»
Для неї це перший досвід на радіо.

Фахівчиня із комунікацій, власниця комунікаційно-консалтингового агентства Hope & Partners Надія Перевізник стала гостьовою ведучою подкастів «Тренди-Бренди» на радіо «Аристократи». Про це 26 травня вона написала на своїй сторінці в Facebook і підтвердила в коментарі «Детектору медіа».

Програма виходить раз на два тижні, щовівторка о 15:00. Проєкт також можна послухати на Mixcloud, Apple і Google. Наразі запланований випуск циклу програм, а далі будуть оцінювати реакцію аудиторії на проєкт.

«Тренди-Бренди — це подкаст для осмислення сучасного інфополя. Я разом із гостьовими профі розпаковуємо впливові маркет-кейси і тенденції. Уже вийшли випуски з українським дослідником тенденцій – як бренди перезавантажують комунікації, з піарницею ООН Україна – про антикризові комунікації власне ООН і ВООЗ та з найстильнішим чоловіком України – про образ сучасних мужчин», – розповіла пані Перевізник.

Партнером подкасту стало профільне медіа Marketing Media Review.

Надія Перевізник також уточнила, що продовжує роботу в сфері комунікацій, зокрема – вести курси й давати консультації з маркетингу.

«Це просто чергове "соціальне навантаження", властиве моєму стилю життя (про роботу на радіо – ДМ). Якраз на днях стартував новий набір курсу в креативній школі Projector. А моє консалтингове агентство Hope&Partners ще до кризи мало розумну проєктну модель і продовжує працювати (хоч поки більшість наших проєктів перенесено на осінь)», – додала вона.

Нагадаємо, 26 травня 2020 року медіасервіс Megogo повідомив, що відкриває свій аудіомайданчик для всіх подкастерів.

Фото: Надія Перевізник / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY