Колишній головред «Обозревателя» став радником Єрмака

Колишній головред «Обозревателя» став радником Єрмака

10 Квітня 2020
3236

Колишній головред «Обозревателя» став радником Єрмака

3236
Колишній головний редактор «Обозревателя» і політтехнолог Михайло Подоляк став антикризовим радником керівника Офісу президента України Андрія Єрмака.
Колишній головред «Обозревателя» став радником Єрмака
Колишній головред «Обозревателя» став радником Єрмака

Цю інформацію він підтвердив НВ.

«Я всього лише радник глави ОП [Андрія Єрмака] ... Вивчаю кризи, які є, і як з них виходити», – розповів політтехнолог.

За інформацією видання, Михайло Подоляк розпочав працювати в ОПУ близько тижня тому. Він працюватиме з кризовими ситуаціями, у тому числі в інформаційній політиці. «Я вважаю, що потрібно більш довірливо розмовляти з журналістським середовищем», – сказав пан Подоляк.

На питання НВ, чи можна назвати його «антикризовим менеджером» Офісу президента, радник глави ОПУ відповів: «У принципі, так».

За даними НВ, вранці 10 квітня політтехнолог зустрівся з працівниками комунікаційної команди ОПУ. «Але як конкретно політтехнолог збирається долати "кризи" – досі неясно, також, як і те, яке місце він займає в структурі ОП і з якими повноваженнями», – йдеться в повідомленні.

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський в своєму телеграм-каналі написав, що Михайло Подоляка пророкують на місце заступника керівника ОПУ Кирила Тимошенко, який відповідає за комунікації.

Нагадаємо, 29 березня народний депутат з фракції «Слуга народу» Гео Лерос опублікував так звані «плівки Єрамка». На цих записах брат керівника Офісу президента Андрія Єрмака – Денис пропонує влаштувати неназваних осіб на певні посади.

Андрій Єрмак підтвердив, що на оприлюдненому відео його брат. Він також звернувся із заявою до Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань через ці записи. ДБР порушило кримінальне провадження проти Гео Лероса.

Нардеп, своєю чергою, подав звернення до Національного антикорупційного бюро України. Спеціалізована антикорупційна прокуратура за цією заявою розпочала кримінальне провадження.

2 квітня Володимир Зеленський обговорив цю ситуацію із керівництвом фракції «Слуга народу».

Фото: Михайло Подоляк / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3236
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду