«112 Україна» перейшов на віддалену роботу

«112 Україна» перейшов на віддалену роботу

23 Березня 2020
4826
23 Березня 2020
10:25

«112 Україна» перейшов на віддалену роботу

4826
Крім того, з цього тижня телеканал починає транслювати відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів.
«112 Україна» перейшов на віддалену роботу
«112 Україна» перейшов на віддалену роботу

Телеканал «112 Україна» 23 березня перейшов на віддалений режим роботи через загрозу поширення коронавірусу COVID-19. Про це повідомляється на сайті каналу.

Керівництво «112 Україна» зменшило кількість працівників, які одночасно перебувають в офісі. У студії відтепер працюватимуть по одному ведучому. Формат ток-шоу також змінився. Зокрема, гостей та експертів виводитимуть в ефір через системи відеозв'язку. Проте вони матимуть можливість перебувати в окремій, повністю роботизованій студії без контакту з ведучими.

«Віддалений режим роботи не вплине на оперативність роботи телеканалу: ми будемо транслювати всі повідомлення органів державної влади і передавати в прямий ефір усю інформацію щодо пандемії коронавірусної інфекції, а також всі новини політичного, економічного, культурного та суспільного життя України та світу», – заявила на каналі.

Інтернет-редакції порталів 112.ua і 112 International уже з минулого тижня працюють у віддаленому режимі.

Нагадаємо, київська влада запустила телеуроки в зв’язку з карантином та переходом на дистанційне навчання у столиці в березні. Відеоуроки на каналі «Київ» виходять щодня по буднях, по чотири уроки на день. Також відео можна подивитися на Youtube-сторінці каналу «Київ». Пізніше стало відомо, що канал «Рада» та YouTube-канал Міносвіти транслюватимуть відеоуроки для школярів. Серед дисциплін для дистанційного навчання - українська мова та література, англійська мова, історія, математика, біологія.

В «Європейській солідарності» закликали НСТУ проводити телеуроки для учнів.

21 березня під час зустрічі з керівництвом українських телеканалів Володимир Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проєкт, у межах якого «найкращі педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів, а найбільші українські телеканали показуватимуть їх у своїх ефірах у найбільш зручний для дітлахів час».

З 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом влада вирішила закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинено рух метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі. Міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинено з 18 березня. З 23 в Києві обмежили користування громадським транспортом. Ним зможуть користуватися лише окремі категорії працівників, серед яких – журналісти, за наявності спеціальних квитків.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4826
Читайте також
18.03.2020 13:31
Алі Сафаров, Інститут масової інформації
1 626
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду