З Нацради звільняється керівник перевірок і моніторингів

З Нацради звільняється керівник перевірок і моніторингів

11 Березня 2020
3750
11 Березня 2020
15:13

З Нацради звільняється керівник перевірок і моніторингів

3750
Начальник управління контролю та аналізу телерадіомовлення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Роман Кіфлюк звільняється за угодою сторін.
З Нацради звільняється керівник перевірок і моніторингів
З Нацради звільняється керівник перевірок і моніторингів

«Оскільки це вже не таємниця, офіційно повідомляю, що я йду з Нацради за угодою сторін. Пишаюся здобутками, сумую, що не все задумане встиг реалізувати. Бути звільненим услід за Сергієм Костинським та Уляною Фещук взагалі вважаю за честь!» – написав він у Facebook.

Роман Кіфлюк не коментує причини звільнення. Він повідомив «Детектору медіа», що відкритий для нових пропозицій. Сьогодні, 11 березня, його останній робочий день, після чого він до 26 березня буде у відпустці з подальшим звільненням.

Роман Кіфлюк очолював управління контролю та аналізу телерадіомовлення Нацради з листопада 2014 року. До цього він працював у цьому ж управлінні – очолював відділ забезпечення проведення перевірок. У 2017 році Роман Кіфлюк претендував на посаду керівника апарату Нацради, але у фіналі конкурсу члени Нацради обрали Сергія Кучерука. Нині Роман Кіфлюк претендує на посаду члена Нацради за парламентською квотою, але профільний комітет Верховної Ради досі не фіналізував конкурс.

Управління контролю та аналізу телерадіомовлення – підрозділ апарату Нацради, що займався моніторингами і перевірками ліцензіатів та аналізом телерадіомовлення. Куратором цього напрямку діяльності регуляторного органу був член Нацради Сергій Костинський. 4 березня президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Костинського, а також членів Нацради Уляну Фещук, Валентина Коваля і Юрія Зіневича за результатами розгляду звіту Нацради за 2019 рік, а 5 березня заново призначив до Нацради двох членів з попереднього складу – Валентина Коваля і Юрія Зіневича.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду