Ірина Подоляк звільнилась із посади заступниці міністра культури

Ірина Подоляк звільнилась із посади заступниці міністра культури

6 Березня 2020
3750

Ірина Подоляк звільнилась із посади заступниці міністра культури

3750
Вона заявила, що не бачить «жодного резонного приводу ще півроку чи рік реорганізовувати недореорганізоване міністерство».
Ірина Подоляк звільнилась із посади заступниці міністра культури
Ірина Подоляк звільнилась із посади заступниці міністра культури

Про це Ірина Подоляк написала у Facebook, опублікувавши фото поданої заяви про звільнення за власним бажанням.

«Дякую вам за можливість стати універсальним солдатом. На жаль, ця професія буде затребуваною в Україні ще довго, але на щастя і ряди наші поповнюються активно. Сродна праця має сенс і приносить задоволення, коли є мета і результат. Я прийняла запрошення Володимира Бородянського працювати у Міністерстві, бо бачила цю мету у формуванні глибинної суспільної взаємодії, яка базується на цінностях свободи, моральності, спільного блага, гідності та межової чесності», - йдеться в повідомленні.

Пані Ірина також подякувала колегам, які працювали «пліч-о-пліч вдень і вночі без нарікань».

«Не бачу жодного резонного приводу ще півроку чи рік реорганізовувати недореорганізоване Міністерство - це розмиває мету і не дає плодів, навіть скороспілих. Вважаю це стратегічною помилкою, яка відіб'ється на реальних людях. Дві найбільші тривоги, які залишаються зі мною і мобілізують - це реінтеграція і мова. Але, як будемо жити і робити своє, то будемо мати таку державу, яку збудуємо і на яку заслуговуємо, а все інше і всі інші, то лиш малюнки паличкою на березі океану - хвиля змиє», - додала вона.

Нагадаємо, пані Подоляк було призначено заступницею міністра культури, молоді та спорту 2 жовтня 2019 року. 

4 березня Верховна Рада звільнила прем'єр-міністра Олексія Гончарука та весь Кабмін. Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський того ж дня заявив, що не має наміру працювати в новому уряді. Одна з причин - плани розділити його міністерство на два.

Обов’язки міністра культури поки що виконує перший заступник міністра культури, молоді та спорту Анатолій Максимчук.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3750
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду