Ангеліна Карякіна йде з «Громадського»

Ангеліна Карякіна йде з «Громадського»

31 Січня 2020
5566

Ангеліна Карякіна йде з «Громадського»

5566
Журналістка йде з посади головної редакторки «Громадського» за власним бажанням, але залишається членом громадської організації «Громадське телебачення».
Ангеліна Карякіна йде з «Громадського»
Ангеліна Карякіна йде з «Громадського»

Про це «Громадське» повідомляє пресрелізом. 

За словами Ангеліни Карякіної, у неї не співпали погляди на майбутнє організації із керівництвом. 

«На жаль, у нас з керівництвом організації різні погляди на її майбутнє. Неймовірно боляче йти з редакції, яку ми збирали 4 роки і яка, без перебільшення, — найкраща незалежна мультимедійна редакція країни. Працювати і рости разом з таким колективом було справжнім професійним авансом і, без зайвого пафосу, найбільшою честю для мене. Я лишаюся членкинею ГО і буду далі працювати для того, щоб ця організація могла виконувати свою місію і займатися справжньою незалежною журналістикою» — зазначила журналістка.

«Мені дуже прикро, що Ангеліна покидає редакцію, яку кілька років формувала, а багатьох фактично виростила. Для hromadske це велика втрата, адже Ангеліна — приклад професійної роботи за найвищими світовими стандартами журналістики, а також в абсолютній синергії з місією та цінностями організації», — прокоментувала голова ГО Юлія Банкова.

Ангеліна Карякіна працювала на «Громадському» з 2015 року.

Конкурс на посаду головного редактора буде оголошено незабаром.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5566
Читайте також
07.02.2020 18:00
Юлія Банкова
для «Детектора медіа»
4 465
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду