detector.media
31.01.2020 17:46
Ангеліна Карякіна йде з «Громадського»
Ангеліна Карякіна йде з «Громадського»
Журналістка йде з посади головної редакторки «Громадського» за власним бажанням, але залишається членом громадської організації «Громадське телебачення».

Про це «Громадське» повідомляє пресрелізом. 

За словами Ангеліни Карякіної, у неї не співпали погляди на майбутнє організації із керівництвом. 

«На жаль, у нас з керівництвом організації різні погляди на її майбутнє. Неймовірно боляче йти з редакції, яку ми збирали 4 роки і яка, без перебільшення, — найкраща незалежна мультимедійна редакція країни. Працювати і рости разом з таким колективом було справжнім професійним авансом і, без зайвого пафосу, найбільшою честю для мене. Я лишаюся членкинею ГО і буду далі працювати для того, щоб ця організація могла виконувати свою місію і займатися справжньою незалежною журналістикою» — зазначила журналістка.

«Мені дуже прикро, що Ангеліна покидає редакцію, яку кілька років формувала, а багатьох фактично виростила. Для hromadske це велика втрата, адже Ангеліна — приклад професійної роботи за найвищими світовими стандартами журналістики, а також в абсолютній синергії з місією та цінностями організації», — прокоментувала голова ГО Юлія Банкова.

Ангеліна Карякіна працювала на «Громадському» з 2015 року.

Конкурс на посаду головного редактора буде оголошено незабаром.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY