Гендиректором кінофестивалю «Молодість» став Іван Адамчук

Гендиректором кінофестивалю «Молодість» став Іван Адамчук

17 Грудня 2019
3295

Гендиректором кінофестивалю «Молодість» став Іван Адамчук

3295
Андрій Халпахчі віднині обійматиме посаду художнього керівника та арт-директора «Молодості».
Гендиректором кінофестивалю «Молодість» став Іван Адамчук
Гендиректором кінофестивалю «Молодість» став Іван Адамчук

Про це повідомляє пресслужба фестивалю. 

Рішення призначити Івана Адамчука генеральним директором Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» прийнято наглядовою радою фестивалю.

Раніше пан Адамчук обіймав посаду Генерального директора 5 каналу та був одним із його засновників. На каналі працював понад 20 років, з часу його заснування у 1997 році.

«Вітаю призначення генеральним директором Івана Адамчука! Сподіваюся, що його досвід спрацює на розвиток менеджменту Молодості. Я особисто із задоволенням зосереджусь на творчій частині нашого фестивалю. Особливо зважаючи на те, що моя діяльність у Раді з державної підтримки кінематографії відбирає значну частину робочого часу. Але я безумовно залишаюсь художнім керівником кінофестивалю, який став для мене справою життя», – прокоментував Андрій Халпахчі, який тепер обійматиме посаду художнього керівника та арт-директора «Молодості».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3295
Читайте також
24.01.2020 15:26
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
3 601
06.06.2019 16:45
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
2 716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду