Журналістка «Страни.ua» подала заяву в поліцію щодо Остапа Дроздова

Журналістка «Страни.ua» подала заяву в поліцію щодо Остапа Дроздова

1 Листопада 2019
6324
1 Листопада 2019
18:49

Журналістка «Страни.ua» подала заяву в поліцію щодо Остапа Дроздова

6324
Журналістка «Страни.ua» Олеся Мєдвєдєва подала до Національної поліції України заяву щодо ведучого Остапа Дроздова через його заяви в програмі «Рандеву» з Яніною Соколовою на 5 каналі.
Журналістка «Страни.ua» подала заяву в поліцію щодо Остапа Дроздова
Журналістка «Страни.ua» подала заяву в поліцію щодо Остапа Дроздова

Про це 1 листопада вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Отже, друзі, у нас вже є зареєстрована заява проти Остапа Дроздова за розпалювання ненависті», - зазначила Олеся Медведєва у відеоблозі на YouTube-каналі «Страни.ua».

Також продовження заяви опублікувало видання «Страна.ua».

 

«Дуже багато людей не вірять в те, що у нас дійсно вийде домогтися справедливості і покарати цю людину за законами України. Але я не полишаю надії, що все вийде, тим більше, що до нас будуть підключатися народні депутати України, які будуть подавати депутатські запити», - заявила Олеся Медведєва.

За словами журналістки, таким чином вона хоче показати громадянам України на тимчасово окупованій території, що «в Україні є люди, які будуть захищати їхні права».

«Ми вибрали нового президента, у нас новий парламент, новий Кабінет міністрів. І ми сподіваємося, що нарешті закони України запрацюють, ми сподіваємося, що на законодавчому рівні за допомогою силових структур та правоохоронних органів люди, які несуть агресію, які розпалюють ворожнечу, принижують громадян України, понесуть покарання», - скзаала вона у відеоблозі.

Як відомо, 26 жовтня журналіст Остап Дроздов взяв участь у програмі «Рандеву» з Яніною Соколовою. Після перегляду ролика з «ДНР», де місцеві жителі заявляли, що хочуть жити з Росією, Дроздов нагадав, що раніше він захищав «сепаратистів» і намагався «залізти їм у голову, щоб зрозуміти, що ними керує», але потім передумав.

«Звичайно, я в дитинстві любив ходити в зоопарк і дивитися, як себе поовдять, особливо у відділ парнокопитних. Але я вже переріс цю справу і для себе всі крапки на «і» розставив", - сказав у програмі Дроздов.

Він також висловив пропозицію позбавити всіх мешканців непідконтрольних територій українського громадянства.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6324
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Петро
1634 дн. тому
Все правильно сказав. А як ще назвати бидло, яке готове зрадити свою країну і підтримує окупантів?
Андрій
1634 дн. тому
За законом України українці не мали права на Майдан. Чи мали?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду