detector.media
01.11.2019 18:49
Журналістка «Страни.ua» подала заяву в поліцію щодо Остапа Дроздова
Журналістка «Страни.ua» подала заяву в поліцію щодо Остапа Дроздова
Журналістка «Страни.ua» Олеся Мєдвєдєва подала до Національної поліції України заяву щодо ведучого Остапа Дроздова через його заяви в програмі «Рандеву» з Яніною Соколовою на 5 каналі.

Про це 1 листопада вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Отже, друзі, у нас вже є зареєстрована заява проти Остапа Дроздова за розпалювання ненависті», - зазначила Олеся Медведєва у відеоблозі на YouTube-каналі «Страни.ua».

Також продовження заяви опублікувало видання «Страна.ua».

 

«Дуже багато людей не вірять в те, що у нас дійсно вийде домогтися справедливості і покарати цю людину за законами України. Але я не полишаю надії, що все вийде, тим більше, що до нас будуть підключатися народні депутати України, які будуть подавати депутатські запити», - заявила Олеся Медведєва.

За словами журналістки, таким чином вона хоче показати громадянам України на тимчасово окупованій території, що «в Україні є люди, які будуть захищати їхні права».

«Ми вибрали нового президента, у нас новий парламент, новий Кабінет міністрів. І ми сподіваємося, що нарешті закони України запрацюють, ми сподіваємося, що на законодавчому рівні за допомогою силових структур та правоохоронних органів люди, які несуть агресію, які розпалюють ворожнечу, принижують громадян України, понесуть покарання», - скзаала вона у відеоблозі.

Як відомо, 26 жовтня журналіст Остап Дроздов взяв участь у програмі «Рандеву» з Яніною Соколовою. Після перегляду ролика з «ДНР», де місцеві жителі заявляли, що хочуть жити з Росією, Дроздов нагадав, що раніше він захищав «сепаратистів» і намагався «залізти їм у голову, щоб зрозуміти, що ними керує», але потім передумав.

«Звичайно, я в дитинстві любив ходити в зоопарк і дивитися, як себе поовдять, особливо у відділ парнокопитних. Але я вже переріс цю справу і для себе всі крапки на «і» розставив", - сказав у програмі Дроздов.

Він також висловив пропозицію позбавити всіх мешканців непідконтрольних територій українського громадянства.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY