Держкомтелерадіо оголосив переможців конкурсу на кращий журналістський матеріал про НАТО

Держкомтелерадіо оголосив переможців конкурсу на кращий журналістський матеріал про НАТО

27 Серпня 2019
1688

Держкомтелерадіо оголосив переможців конкурсу на кращий журналістський матеріал про НАТО

1688
27 серпня оголосили результати конкурсу для працівників регіональних медіа на кращий матеріал про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції.
Держкомтелерадіо оголосив переможців конкурсу на кращий журналістський матеріал про НАТО
Держкомтелерадіо оголосив переможців конкурсу на кращий журналістський матеріал про НАТО

Про це повідомляє пресслужба Держкомтелерадіо.

Учаснкии конкурсу, які посіли перші місця у своїх номінаціях, отримали шанс потрапити до штаб-квартири НАТО під час ознайомчого дводенного візиту до Бельгії у вересні.

Повний перелік переможців:

Номінація «Краща публікація у регіональних ЗМІ»:

  • 1 місце - Марія Шевчук. «Навчаємось та захищаємось» (газета «Одеські вісті», Одеса);
  • 2 місце - Володимир Геник, «Про НАТО мовою плаката» (обласна газета «Чорноморські новини», Одеса);
  • 3 місце - Володимир Геник, «Квіти від НАТО на Європейському Майдані» (обласна газета «Чорноморські новини», Одеса).

Номінація «Краща публікація в електронних ЗМІ»:

  • 1 місце - Олександра Бичковська, «НАТО: український вектор» (Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Київ, інформаційний портал «Наш Град»);
  • 2 місце - Оксана Ілюк, «NATO’s anniversaries: is Ukraine invited for a birthday party?» (ГО «Інтерньюз-Україна», Київ, UkraineWorld - інформаційний портал);
  • 3 місце - Ольга Чернякова, «Три часові виміри прес-офіцера Олени Мокренчук» (регіональна інформаційна агенція «Час Чернігівський», Чернігів).

Номінація «Кращий аудіотвір»:

  • 1 місце - Гандзюра Володимир. «Як співпраця з НАТО в екобезпеці в оборонному секторі у 2019 році відрізнятиметься від попередніх років?» (директор Центру європейської та євроатлантичної інтеграції Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Міністерства екології та природних ресурсів України; професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київ, Громадське радіо - етер на 17 FM та УКХ передавачі, вебсайт hromadske.radio);
  • 2 місце - Тетяна Бакоцька, «РадіоДень 03.07.2019» (Миколаївська філія ПАТ НСТУ, Миколаїв);
  • 3 місце - Тетяна Бакоцька, «РадіоДень 26.06.2019» (Миколаївська філія ПАТ НСТУ, Миколаїв).

Номінація «Кращий аудіовізуальний твір»:

  • 1 місце - Юлія Пампуха, «70 річниця НАТО» (Відділ зв’язків із засобами масової інформації Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України, Київ, 7 Канал, «Перший міський» (Одеський регіон), супутникове телебачення «Чорноморська хвиля» - трансляція в Одеському регіоні, на супутниковому телебаченні (включаючи окуповані території АР Крим).

Номінація «Кращий сюжет у новинному та інформаційному блоках»:

  • 1 місце - Олександра Туранова, «Стрільба, тактика та контрснайперська боротьба – за стандартами НАТО» (ТОВ «Сіріус Медіа Продакшн», Ужгород);
  • 2 місце - Олена Кордоба, «Співпраця Україна-НАТО: досягнення та перспективи» (телекомпанія «МістТБ», Львів);
  • 3 місце - Олена Кордоба, «Курс Україна-НАТО: підсумки співпраці та перспективи членства України в альянсі» (телекомпанія «МістТБ», Львів).

Раніше уряд затвердив план заходів на 2019 рік щодо комунікацій у сфері європейської інтеграції, а також щодо вдосконалення інформування українців з питань євроатлантичної інтеграції України. Зокрема, згідно з планом, мають бути проведені два загальнонаціональні кількісні соціологічні дослідження, за результатами яких визначатимуться подальші заходи з інформування українців про НАТО про євроатлантичний курс України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1688
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду