Слідство розглядає самогубство як основну версію загибелі Дмитра Тимчука

Слідство розглядає самогубство як основну версію загибелі Дмитра Тимчука

21 Червня 2019
1935

Слідство розглядає самогубство як основну версію загибелі Дмитра Тимчука

1935
Слідство розглядає самогубство як основну версію загибелі координатора «Інформаційного спротиву» та народного депутата від фракції «Народний фронт» Дмитра Тимчука.
Слідство розглядає самогубство як основну версію загибелі Дмитра Тимчука
Слідство розглядає самогубство як основну версію загибелі Дмитра Тимчука

Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець, передає «Громадське».

За її словами, офіційну версію загибелі Дмитра Тимчука оголосять після проведення усіх слідчих дій – допитів осіб, які мають інформацію про причину смерті та отримання результатів призначених судових експертиз.

«Виходячи зі свідчень близьких осіб, слідство володіє інформацією про те, що останній час загиблий перебував в депресивному стані, а останній тиждень взагалі не виходив з дому, як і в день смерті», – розповіла речниця прокуратури.

Вона зазначила, що в межах слідства буде призначено низку судових експертиз, зокрема – судово-медичну, балістичну та інші. 

«Ми очікуємо письмове заключення експертів, які сьогодні провели комплексне дослідження тіла загиблого», – додала пані Максимець.

Крім того, вона уточнила, що 19 червня в квартирі загиблого провели огляд, були вилучили речові докази – пістолет, магазин з патронами, гільзу. Речниця прокуратури також підтвердила, що в квартирі було двоє людей – «загиблий і жінка, це встановлено з камер відеоспостереження – у коридорі на вході до квартири. Інших осіб у квартирі не перебувало».

Нагадаємо, у Києві 19 червня загинув Дмитро Тимчук, координатор групи «Інформаційний спротив» та народний депутат від фракції «Народний фронт». Його знайшли з вогнепальним пораненням голови.

Голова Національної поліції Сергій Князєв розповів, що є низка робочих версій, серед яких – нещасний випадок, необережне поводження з вогнепальною зброєю, а також версії кримінального характеру.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство через загибель Дмитра Тимчука.

Фото: «Інформаційний спротив» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1935
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
крымчанин
1742 дн. тому
Падаль сошла с ума от своих дебильных постов
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду