Поліція розслідує загибель Тимчука як умисне вбивство

Поліція розслідує загибель Тимчука як умисне вбивство

19 Червня 2019
1793

Поліція розслідує загибель Тимчука як умисне вбивство

1793
Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство через загибель координатора групи «Інформаційний спротив» та народного депутата від фракції «Народний фронт» Дмитра Тимчука.
Поліція розслідує загибель Тимчука як умисне вбивство
Поліція розслідує загибель Тимчука як умисне вбивство

Про це повідомляється на сайті Національної поліції Києва.

«За фактом вже розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Слідчі дії тривають», – йдеться в повідомленні.

Голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що загиблий має вогнепальне поранення голови. 

«Скільки було пострілів, не можу відповісти – експерти оглядають. Є низка робочих версій, серед яких, можливо, нещасний випадок, необережне поводження із вогнепальною зброєю. Також розглядаємо версії кримінального характеру. Є громадянка, яка перебувала з ним в квартирі і яка зараз дає свідчення. Збираємо свідчення сусідів. Чи порушена обстановка квартирі – оглядаємо», – додав він.

Нагадаємо, у Києві 19 червня загинув Дмитро Тимчук, координатор групи «Інформаційний спротив» та народний депутат від фракції «Народного фронту». Його знайшли з вогнепальним пораненням голови.

Голова Національної поліції Сергій Князєв розповів, що є низка робочих версій, серед яких – нещасний випадок, необережне поводження з вогнепальною зброєю, а також версії кримінального характеру.

Фото: Національна поліція Києва

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1793
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду