Сергій Притула оголосив, що йде на парламентські вибори на 30-му місці у списку партії «Голос»

Сергій Притула оголосив, що йде на парламентські вибори на 30-му місці у списку партії «Голос»

8 Червня 2019
7392

Сергій Притула оголосив, що йде на парламентські вибори на 30-му місці у списку партії «Голос»

7392
Щоб телеведучий потрапив до складу парламенту, партія повинна отримати більше 10 % голосів виборців.
Сергій Притула оголосив, що йде на парламентські вибори на 30-му місці у списку партії «Голос»
Сергій Притула оголосив, що йде на парламентські вибори на 30-му місці у списку партії «Голос»

Про плани балотуватися на позачергових парламентських виборах телеведучий Сергій Притула повідомив в інтерв`ю «Детектору медіа».

«У списках партії "Голос" я особисто знаю немало людей. І я точно знаю, що це люди, які не будуть красти. Там немає жодної людини, яка б представляла інтереси олігархів. Я знаю кількох людей, які пообіцяли робити фінансові вливання в роботу партії, – і це хороші бізнесмени середньої руки. Я знаю там дуже гідних добровольців і кадрових офіцерів, знаю купу професури. Коротше кажучи, там дуже класна тусовка. І я поділяю якісь головні меседжі, які генерує та команда. Тому я, мабуть, перший раз у житті готовий не просто агітувати за те, щоб хтось проголосував за партію, а влитися в її ряди», - сказав він.

Як і обіцяв під час інтерв`ю, Притула зранку 8 червня розмістив на сторінці у Facebook відповідне відео, в якому оголосив, що йде на вибори з партією Вакарчука.

«Я балотуюсь до парламенту за списками партії "Голос". Сьогодні про це буде сказано на з`їзді партії. Чому саме зараз? Яка мотивація? Чому саме з цією партією? Якби мені все подобалось, що відбувається в українській політиці останнім часом, а зараз і поготів, я, мабуть, би цього не робив. Виходити з власної зони комфорту не дуже приємно, але я хотів би бути корисним цій країні і людям. І маючи певний кредит довіри від вас, я думаю, я можу на це наважитись», - сказав він на відео.

Телеведучий зазначив, що люди, які увійшли в партію Святослава Вакарчцка, - це головна мотивація для нього йти на вибори.

«Я хочу щоб мої діти жили і працювали в цій країні. І я хочу докласти до цього якісь зусилля. Я відчуваю себе достатньо фінансово незалежним чоловіком для того, щоб гарантувати, що мій похід до парламенту не є спробою заробити додатковий карбованець. І головна мотивація – це команда, із якою я іду на ці парламентські вибори. Я перший раз за майже 38 років готов поставити свою репутацію на шальки терезів. З цією командою я впевнений в тому, що те, як я бачу, як має розвиватися країна, можна це реалізувати», - зазначив він.

Також Притула розповів, що частина людей долучилися до списку або підуть на вибори по мажоритарних округах від партії «Голос» за його рекомендацією.

«Слава (Святослав Вакарчук, - ред.) кликав мене у першу десятку. Я попросив поставити себе на 30-те місце. Це моя угода з вами, друзі, з тисячами тих, хто писав мені у Facebook, у коментарях, хто говорив при особистій зустрічі: "Чому ти не йдеш?", "В парламенті треба таких як ти" - і тому подібне. Для того, щоб я потрапив у парламент, партія має набрати трохи більше 10 %. Це моя з вами угода. Я не проти, я за. Але це означає, що всі ти, хто говорили "іди", мають не полінуватися, а прийти на дільницю і проголосувати», - додав телеведучий.

Нагадаємо, 16 травня Святослав Вакарчук представив свою партію «Голос», з якою він візьме участь у майбутніх парламентських виборах.

Серед членів своєї партії Вакарчук назвав екс-заступницю міністра юстиції Юлію Клименко, активіста Ярослава Юрчишина, «кіборга» Андрія Шараскіна, професора, члена-кореспондента Національної академії медичних наук України Юрія Соколова та екс-голову Одеської ОДА Соломію Бобровську.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7392
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду