detector.media
08.06.2019 10:38
Сергій Притула оголосив, що йде на парламентські вибори на 30-му місці у списку партії «Голос»
Сергій Притула оголосив, що йде на парламентські вибори на 30-му місці у списку партії «Голос»
Щоб телеведучий потрапив до складу парламенту, партія повинна отримати більше 10 % голосів виборців.

Про плани балотуватися на позачергових парламентських виборах телеведучий Сергій Притула повідомив в інтерв`ю «Детектору медіа».

«У списках партії "Голос" я особисто знаю немало людей. І я точно знаю, що це люди, які не будуть красти. Там немає жодної людини, яка б представляла інтереси олігархів. Я знаю кількох людей, які пообіцяли робити фінансові вливання в роботу партії, – і це хороші бізнесмени середньої руки. Я знаю там дуже гідних добровольців і кадрових офіцерів, знаю купу професури. Коротше кажучи, там дуже класна тусовка. І я поділяю якісь головні меседжі, які генерує та команда. Тому я, мабуть, перший раз у житті готовий не просто агітувати за те, щоб хтось проголосував за партію, а влитися в її ряди», - сказав він.

Як і обіцяв під час інтерв`ю, Притула зранку 8 червня розмістив на сторінці у Facebook відповідне відео, в якому оголосив, що йде на вибори з партією Вакарчука.

«Я балотуюсь до парламенту за списками партії "Голос". Сьогодні про це буде сказано на з`їзді партії. Чому саме зараз? Яка мотивація? Чому саме з цією партією? Якби мені все подобалось, що відбувається в українській політиці останнім часом, а зараз і поготів, я, мабуть, би цього не робив. Виходити з власної зони комфорту не дуже приємно, але я хотів би бути корисним цій країні і людям. І маючи певний кредит довіри від вас, я думаю, я можу на це наважитись», - сказав він на відео.

Телеведучий зазначив, що люди, які увійшли в партію Святослава Вакарчцка, - це головна мотивація для нього йти на вибори.

«Я хочу щоб мої діти жили і працювали в цій країні. І я хочу докласти до цього якісь зусилля. Я відчуваю себе достатньо фінансово незалежним чоловіком для того, щоб гарантувати, що мій похід до парламенту не є спробою заробити додатковий карбованець. І головна мотивація – це команда, із якою я іду на ці парламентські вибори. Я перший раз за майже 38 років готов поставити свою репутацію на шальки терезів. З цією командою я впевнений в тому, що те, як я бачу, як має розвиватися країна, можна це реалізувати», - зазначив він.

Також Притула розповів, що частина людей долучилися до списку або підуть на вибори по мажоритарних округах від партії «Голос» за його рекомендацією.

«Слава (Святослав Вакарчук, - ред.) кликав мене у першу десятку. Я попросив поставити себе на 30-те місце. Це моя угода з вами, друзі, з тисячами тих, хто писав мені у Facebook, у коментарях, хто говорив при особистій зустрічі: "Чому ти не йдеш?", "В парламенті треба таких як ти" - і тому подібне. Для того, щоб я потрапив у парламент, партія має набрати трохи більше 10 %. Це моя з вами угода. Я не проти, я за. Але це означає, що всі ти, хто говорили "іди", мають не полінуватися, а прийти на дільницю і проголосувати», - додав телеведучий.

Нагадаємо, 16 травня Святослав Вакарчук представив свою партію «Голос», з якою він візьме участь у майбутніх парламентських виборах.

Серед членів своєї партії Вакарчук назвав екс-заступницю міністра юстиції Юлію Клименко, активіста Ярослава Юрчишина, «кіборга» Андрія Шараскіна, професора, члена-кореспондента Національної академії медичних наук України Юрія Соколова та екс-голову Одеської ОДА Соломію Бобровську.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY