Олександр Ткаченко не виключає свого походу в політику

Олександр Ткаченко не виключає свого походу в політику

6 Травня 2019
3873

Олександр Ткаченко не виключає свого походу в політику

3873
При цьому генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявив, що «точно не піде» працювати в Адміністрацію президента та Міністерство інформполітики.
Олександр Ткаченко не виключає свого походу в політику
Олександр Ткаченко не виключає свого походу в політику

Про це він сказав під час зустрічі з журналістами, пише «Телекритика».

«У найближчому майбутньому я планую думати про ті трансформації і виклики, які стоять перед медіагрупою. Хоча походу у владу не виключаю. Все-таки, з одного боку, відчуваю відповідальність за ці вибори, з іншого, - вперше розумію, що може бути все чесно і відповідно до європейських цінностей у владі», - зазначив пан Ткаченко.

Він зауважив, що «точно не піде» працювати в Адміністрацію президента та Міністерство інформполітики. Щодо останнього гендиректор «1+1 медіа» також сказав, що не бачить в ньому сенсу.

«Його взагалі закрити потрібно, тому що сенсу в ньому не бачу ніякого. Вони нам надсилають папірці із завидною регулярністю про те, щоб ми розмістили якийсь соціальний ролик. Якщо в цьому сенс діяльності цілого міністерства - я не розумію, навіщо воно», - сказав Олександр Ткаченко.

Він додав, що ані він, ані хтось з його команди не входили в штаб Володимира Зеленського.

«Так, ми іноді зустрічалися, обговорювали якісь питання, але спокуси долучитися до цієї кампанії ми, в цілому, все-таки уникли. Не в приклад іншим конкурентам», - наголосив пан Ткаченко.

Нагадаємо, раніше журналіст і телеведучий Савік Шустер заявив, що вважає можливе призначення генерального директора медіагрупи «1+1 медіа» Олександра Ткаченка головою Адміністрації президента тривожним сигналом. Журналіст також назвав Ткаченка «слугою».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3873
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду