detector.media
05.05.2019 10:33
Побитий у Черкасах журналіст знаходиться у комі
Побитий у Черкасах журналіст знаходиться у комі
Журналіста Вадима Комарова із розбитою головою знайшли на вулиці вранці 4 травня. Поліція відкрила справу за ч. 1 ст. 121 - умисне тяжке тілесне ушкодження.

Про стан постраждалого журналіста повідомив на своїй сторінці у Facebook секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

«Вадима Комарова прооперували. Він у комі. Молимося. У нас 7 днів», - написав він.

У коментарях під дописом Радуцький уточнив, що написав про 7 днів, тому що, на його думку, «це час, коли ймовірно є можливість вийти з коми».

Голова громадської ради при Черкаській облдержадміністрації Олег Скалько написав у Facebook, що Комарову «нанесли три удари по голові тупим металевим предметом».

Нагадаємо, 4 травня о 9:30 черкаські патрульні отримали повідомлення, що в центрі міста було виявлено чоловіка з травмою голови. Ним виявився місцевий журналіст і відеоблогер Вадим Комаров. 

Місцеві видання зазначають, що Вадим Комаров у своїх публікаціях не раз порушував гострі теми. Один із найбільш гучних матеріалів за останній час – про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова – розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція у Черкаській міськраді. В 2016 році журналіста намагалися застрелити.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY