Командувач ООС нагородив журналістів, які висвітлюють події на Донбасі

Командувач ООС нагородив журналістів, які висвітлюють події на Донбасі

8 Квітня 2019
1630

Командувач ООС нагородив журналістів, які висвітлюють події на Донбасі

1630
Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв 7 квітня вручив заохочувальні відзнаки та почесні грамоти журналістам, які висвітлюють ситуацію в районі введення бойових дій на Донбасі.
Командувач ООС нагородив журналістів, які висвітлюють події на Донбасі
Командувач ООС нагородив журналістів, які висвітлюють події на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на своїй фейсбук-сторінці.

Командувач провів зустріч із представниками ЗМІ, які від початку знаходилися на передовій та висвітлювали хід проведення операції. Зустріч відбулася на горі Карачун біля Слов'янська Донецької області.

Сергій Наєв подякував журналістам за самовіддану роботу з висвітлення ситуації в районі ведення бойових дій на сході України та вручив заохочувальні відзнаки й почесні грамоти. 

«Місце зустрічі обрано невипадково, адже гора Карачун навесні-влітку чотирнадцятого року стала одним із символів нашого протистояння збройній агресії Російської Федерації. У розпал інформаційної війни окупанти та їхні посіпаки намагалися захопити Карачун через наявність на горі телевізійної вежі», –  йдеться в повідомленні. 

Захід було приурочено до першої річниці проведення операції Об'єднаних сил.

Нагадаємо, раніше прес-центр штабу АТО поінформував про припинення своєї діяльності з 30 квітня 2018 року, коли замість Антитерористичної організації на Донбаасі має початися операція Об’єднаних сил. Згодом на своїй сторінці у Facebook очільник прес-служби Міністерства оборони України Олексій Чернобай повідомив про передачу повноважень прес-центра штабу АТО прес-центру Об’єднаних сил.

2 травня було оприлюднено Порядок співпраці з журналістами в районі проведення ООС, започаткований «для полегшення роботи цивільних журналістів та працівників ЗМІ щодо висвітлення проведення операції Об’єднаних сил» та опубліковано інструкцію для отримання журналістами прес-карт.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1630
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду