В «1+1 медіа» скоротили співробітників розважальних інтернет-проектів

В «1+1 медіа» скоротили співробітників розважальних інтернет-проектів

15 Січня 2019
2400

В «1+1 медіа» скоротили співробітників розважальних інтернет-проектів

2400
З нового року в групі «1+1 медіа» відбулися скорочення співробітників, які працювали в управлінні розважальних інтернет-проектів (сайти розважальних телеканалів групи). Цю інформацію, отриману «Детектором медіа» з власних джерел, підтвердили в прес-службі «1+1 медіа».
В «1+1 медіа» скоротили співробітників розважальних інтернет-проектів
В «1+1 медіа» скоротили співробітників розважальних інтернет-проектів

У прес-службі повідомили, що наприкінці 2018 року в управлінні розважальних інтернет-проектів «1+1 медіа» була проведена реструктуризація відповідно до стратегії виходу в прибуток до 2021 року. «Зокрема, було прийнято рішення оптимізувати діяльність проектів з низькою рентабельністю. У зв’язку з цим в компанії відбувся перегляд робочих процесів та кадрові зміни», – пояснили в прес-службі.

Скороченню підлягали шестеро співробітників. Їм запропонували першочергове право подання на будь-яку іншу відкриту вакансію в компанії, зауважили в прес-службі. Ті, хто не зміг продовжити роботу в інших проектах і посадах всередині медіахолдингу, пішли з компанії за згодою сторін.

«З боку 1+1 медіа як роботодавця було дотримано норми трудового законодавства, виплачені всі компенсації та відпускні. За наявності вакантних посад або відкритих нових проектів будемо раді до повторної співпраці», – наголосили в прес-службі групи.

За даними джерел «Детектора медіа», група скоротила співробітників, які працювали на сайтах нішевих розважальних каналів групи: частину інтернет-журналістів і smm-ників, дизайнерів і розробників.

З нового року припинив оновлюватися розділ «Новини» сайту телеканалу «2+2» (оновлюється лише телепрограма) і сторінка цього каналу на Facebook. Розділи новин на сайтах каналів «1+1», ТЕТ і «1+1 international» продовжують оновлюватися, сайти каналів «ПлюсПлюс» і «Бігуді» не мають новин. Фейсбук-сторінки телеканалів «1+1», ТЕТ, «ПлюсПлюс», «Бігуді» теж продовжують оновлюватися.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2400
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду