detector.media
15.01.2019 14:56
В «1+1 медіа» скоротили співробітників розважальних інтернет-проектів
В «1+1 медіа» скоротили співробітників розважальних інтернет-проектів
З нового року в групі «1+1 медіа» відбулися скорочення співробітників, які працювали в управлінні розважальних інтернет-проектів (сайти розважальних телеканалів групи). Цю інформацію, отриману «Детектором медіа» з власних джерел, підтвердили в прес-службі «1+1 медіа».

У прес-службі повідомили, що наприкінці 2018 року в управлінні розважальних інтернет-проектів «1+1 медіа» була проведена реструктуризація відповідно до стратегії виходу в прибуток до 2021 року. «Зокрема, було прийнято рішення оптимізувати діяльність проектів з низькою рентабельністю. У зв’язку з цим в компанії відбувся перегляд робочих процесів та кадрові зміни», – пояснили в прес-службі.

Скороченню підлягали шестеро співробітників. Їм запропонували першочергове право подання на будь-яку іншу відкриту вакансію в компанії, зауважили в прес-службі. Ті, хто не зміг продовжити роботу в інших проектах і посадах всередині медіахолдингу, пішли з компанії за згодою сторін.

«З боку 1+1 медіа як роботодавця було дотримано норми трудового законодавства, виплачені всі компенсації та відпускні. За наявності вакантних посад або відкритих нових проектів будемо раді до повторної співпраці», – наголосили в прес-службі групи.

За даними джерел «Детектора медіа», група скоротила співробітників, які працювали на сайтах нішевих розважальних каналів групи: частину інтернет-журналістів і smm-ників, дизайнерів і розробників.

З нового року припинив оновлюватися розділ «Новини» сайту телеканалу «2+2» (оновлюється лише телепрограма) і сторінка цього каналу на Facebook. Розділи новин на сайтах каналів «1+1», ТЕТ і «1+1 international» продовжують оновлюватися, сайти каналів «ПлюсПлюс» і «Бігуді» не мають новин. Фейсбук-сторінки телеканалів «1+1», ТЕТ, «ПлюсПлюс», «Бігуді» теж продовжують оновлюватися.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY