Білий дім відновив акредитацію журналісту CNN

Білий дім відновив акредитацію журналісту CNN

20 Листопада 2018
837
20 Листопада 2018
11:19

Білий дім відновив акредитацію журналісту CNN

837
Білий дім відновив журналісту CNN Джиму Акості акредитацію, якої він позбувся через суперечку під час прес-конференції президента США Дональда Трампа
Білий дім відновив акредитацію журналісту CNN
Білий дім відновив акредитацію журналісту CNN

Про це повідомляє «Громадське телебачення».

Видання пише, що у листі до журналіста CNN прес-секретарка президента Сара Сандерс та директор з комунікацій Білого дому Біл Шайн написали, що Джим Акоста не дотримався «базових» правил поведінки.

Також вони повідомили про оновлені правила проведення прес-конференцій. Зокрема, кожен журналіст тепер зможе поставити лише одне запитання, а наступні – з дозволу Трампа або ж представників його адміністрації.

Нагадаємо, що акредитацію журналіста відкликали після того, як під час прес-конференції в нього відбулася перепалка з президентом США Дональдом Трампом. Джим Акоста намагався запитати президента про розслідування щодо кібервтручання Росії. Він не віддавав мікрофон асистентці та знову й знову ставив питання. Дональд Трамп назвав журналіста грубою та жахливою людиною й сказав, що CNN має бути соромно за те, що на каналі працює такий репортер.

Пізніше CNN повідомив, що позивається проти Адміністрації Трампа через позбавлення журналіста акредитації в Білому домі.

16 листопада суд наказав адміністрації Трампа відновити акредитацію журналіста 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
837
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду