detector.media
20.11.2018 11:19
Білий дім відновив акредитацію журналісту CNN
Білий дім відновив акредитацію журналісту CNN
Білий дім відновив журналісту CNN Джиму Акості акредитацію, якої він позбувся через суперечку під час прес-конференції президента США Дональда Трампа

Про це повідомляє «Громадське телебачення».

Видання пише, що у листі до журналіста CNN прес-секретарка президента Сара Сандерс та директор з комунікацій Білого дому Біл Шайн написали, що Джим Акоста не дотримався «базових» правил поведінки.

Також вони повідомили про оновлені правила проведення прес-конференцій. Зокрема, кожен журналіст тепер зможе поставити лише одне запитання, а наступні – з дозволу Трампа або ж представників його адміністрації.

Нагадаємо, що акредитацію журналіста відкликали після того, як під час прес-конференції в нього відбулася перепалка з президентом США Дональдом Трампом. Джим Акоста намагався запитати президента про розслідування щодо кібервтручання Росії. Він не віддавав мікрофон асистентці та знову й знову ставив питання. Дональд Трамп назвав журналіста грубою та жахливою людиною й сказав, що CNN має бути соромно за те, що на каналі працює такий репортер.

Пізніше CNN повідомив, що позивається проти Адміністрації Трампа через позбавлення журналіста акредитації в Білому домі.

16 листопада суд наказав адміністрації Трампа відновити акредитацію журналіста 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY