Порошенко відзначив нагородами медійників і зв’язківців

Порошенко відзначив нагородами медійників і зв’язківців

16 Листопада 2018
2467
16 Листопада 2018
16:44

Порошенко відзначив нагородами медійників і зв’язківців

2467
16 листопада Президент України Петро Порошенко підписав Указ №368/2018 про відзначення державними нагородами з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку
Порошенко відзначив нагородами медійників і зв’язківців
Порошенко відзначив нагородами медійників і зв’язківців

Про це повідомляється на сайті глави держави.

Нагородження та присвоєння звань здійснено президентом «За значний особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення і зв’язку в Україні, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майсетрність».

Орденом «За заслуги» II ступеня відзначено Михайла Куницького, президента громадської організації «Інформаційно-комунікаційний менеджмент інтелектуальної власності» (Київ).

Орденом «За заслуги III ступеня відзначено: члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації Віктора Лагошина; голову Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олега Наливайока; керівник управління Державного управління справами Валентина Онофрійчука.

Орденом Данила Галицького відзначено Олександра Склярова, члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації

Медаль «За працю і звитягу» отримали ветеран журналістики з Херсонщини Микола Гурепка та доцент кафедри Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Лев Сакович.

Звання «Заслужений журналіст України» присвоєно:

  • Ларисі Геряк – заступниці директора комунального підприємства «Дрогобицьке регіональне радіомовлення "Франкова земля"» (Львівська область);
  • Лілії Данилюк – ветерану журналістики (Дніпро);
  • Тетяні Каменській – головній редакторці підприємства «Телерадіокомпанія ВТВ плюс» (Херсон);
  • Сергію Клочку – директорові товариства «Телерадіокомпанія "Академ-ТВ"» (Суми);
  • Катерині Маховій – головному редакторові товариства «Телерадіокомпанія "Регіон"» (Харків);
  • Сергію Навроцькому – редакторові комунальної організації «Редакція Барського районного ефірного радіомовлення» (Вінницька область);
  • Світлані Шекері – кореспондентові спеціальному товариства «Національні інформаційні системи» (Київ);
  • Дмитру Шкурку – журналістові, офіцеру Управління зв'язків з громадськістю Збройних Сил України.

Звання «Заслужений працівник сфери послу України» присвоєно Миколі Бойку, начальникові Випробувального центру радіо і телебачення державного підприємства «Український науково-дослідний інститут радіо і телебачення» та Григорію Котенку, керівникові Апарату Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Звання «Заслужений економіст України» присвоєно Наталі Шумар, заступниці керівника секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв'язку.

Нагадаємо, 16 листопада відзначається День працівників радіо, телебачення та зв'яку.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2467
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду