detector.media
16.11.2018 16:44
Порошенко відзначив нагородами медійників і зв’язківців
Порошенко відзначив нагородами медійників і зв’язківців
16 листопада Президент України Петро Порошенко підписав Указ №368/2018 про відзначення державними нагородами з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку

Про це повідомляється на сайті глави держави.

Нагородження та присвоєння звань здійснено президентом «За значний особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення і зв’язку в Україні, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майсетрність».

Орденом «За заслуги» II ступеня відзначено Михайла Куницького, президента громадської організації «Інформаційно-комунікаційний менеджмент інтелектуальної власності» (Київ).

Орденом «За заслуги III ступеня відзначено: члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації Віктора Лагошина; голову Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олега Наливайока; керівник управління Державного управління справами Валентина Онофрійчука.

Орденом Данила Галицького відзначено Олександра Склярова, члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації

Медаль «За працю і звитягу» отримали ветеран журналістики з Херсонщини Микола Гурепка та доцент кафедри Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Лев Сакович.

Звання «Заслужений журналіст України» присвоєно:

Звання «Заслужений працівник сфери послу України» присвоєно Миколі Бойку, начальникові Випробувального центру радіо і телебачення державного підприємства «Український науково-дослідний інститут радіо і телебачення» та Григорію Котенку, керівникові Апарату Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Звання «Заслужений економіст України» присвоєно Наталі Шумар, заступниці керівника секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв'язку.

Нагадаємо, 16 листопада відзначається День працівників радіо, телебачення та зв'яку.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY