Екс-головред «Вестей» Марина Бердичевська перейшла на  TVi

Екс-головред «Вестей» Марина Бердичевська перейшла на TVi

30 Жовтня 2018
1759

Екс-головред «Вестей» Марина Бердичевська перейшла на TVi

1759
У липні 2018 року Марина Бердичевська пішла з посади керівника діджитал-проектами «Вестей» (медіахолдинг «Вести Украина»). З жовтня вона працює сторітеллером на каналі TVi (ТВі) у команді Дмитра Носикова
Екс-головред «Вестей» Марина Бердичевська перейшла на  TVi
Екс-головред «Вестей» Марина Бердичевська перейшла на  TVi

Про це вона розказала «Детектору медіа».

«На TVi працюю з початку жовтня сторітеллером. Причина звільнення з "Вестей" – розбіжність у поглядах щодо формування редполітики та методів управління колективом з іншими членами ради директорів», – розказала вона.

Нагадаємо, що керівником діджитал-проектів «Вестей» замість пані Бердичевської став Андрій Хрустальов, який в різний час очолював журнал «Кореспондент», тижневик «АиФ в Україні», газети «Взгляд», «Комсомольська правда в Україні».

Як писав «Детектор медіа», телеканал TVi перезапускається під керівництвом Дмитра Носикова. Детальніше про каналу можна дізнатися з інтерв’ю пана Носикова «Детектору медіа».

Фото: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1759
Читайте також
10.09.2018 13:17
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
9 236
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду