detector.media
08.08.2018 10:13
За неофіційною інформацією, у Росії відпускати Сенцова не збираються – адвокат
За неофіційною інформацією, у Росії відпускати Сенцова не збираються – адвокат
Адвокат Олега Сенцова Дмитро Дінзе, посилаючись на інформацію «дипломатів, які контактують з Росією», повідомив, що відпускати Олега не планують.

Про це Дмитро Дінзе написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я, звичайно, не любитель чуток, мені більше факти цікаві, але тут інша ситуація. За інформацією від дипломатів, які контактують з Росією щодо вирішення питання з Олегом Сенцовим, вказується, що Сенцова не збираються відпускати, за типом НЕХАЙ ПОМИРАЄ ДЛЯ НАУКИ ІНШИМ УВ'ЯЗНЕНИМ. Якщо це правда, то я навіть не знаю, як це коментувати», - написав пан Дінзе.

Він також опублікував, пише ВВС Україна, звернення свого підзахисного, в якому Олег Сенцов заявив, що не припинить голодування навіть попри те, що його стан сильно погіршився.

«Мені навряд чи дозволять переведення у Сімферополь. А якщо й дозволять, то не факт, що там буде краще. Мій стан не для транспортування», - написав Сенцов. Він також додав, що не планує припиняти голодування, яке триває вже 87-й день.

«Жодні лікарі мене не вилікують. Тому що я не хворію, а голодую, і не збираюся зупинятися. Всім дякую! Всім великий привіт! Слава Україні», - йдеться в його зверненні.

Як повідомляв «Детектор медіа» з посиланням на Дмитра Дінзе, внаслідок голодування стан Олега Сенцова погіршився. Зокрема у Олега впав гемоглобін, що призвело до анемії, а також дуже низький пульс, близько 40 ударів на хвилину.

Також, за словами адвоката, в Олега погано з серцем, і його двічі намагалися вмовити виїхати у лікарню. Йому стало зле і через те, що в Лабитнангі дуже тепло, а в нього нині погана переносимість спеки. Олег відчуває слабкість в усьому тілі.

Сенцов також зазначає, що проти переведення його у цивільну лікарню Лабитнангі, оскількі «завідувач реанімаційним відділенням агресивно до нього ставиться, і ймовірніше за все, може лише нашкодити йому». Він також проти переведення його у лікарню деінде, «оскільки просто не витримає етапування і може померти».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY