Президент «Радіо Свобода» Томас Кент залишає посаду - ЗМІ

Президент «Радіо Свобода» Томас Кент залишає посаду - ЗМІ

7 Серпня 2018
1441

Президент «Радіо Свобода» Томас Кент залишає посаду - ЗМІ

1441
Голова Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) Томас Кент оголосив, що йде за посади наприкінці вересня 2018 року.
Президент «Радіо Свобода» Томас Кент залишає посаду - ЗМІ
Президент «Радіо Свобода» Томас Кент залишає посаду - ЗМІ

Про це повідомляє BBG Watch.

Зазначається, що Кент вже оголосив про своє звільнення співробітникам RFE/RL.

«Коли я прийшов на "Радіо Свобода", воно вже було сильною, інноваційною новинною компанією, яка проводила складну цифрову стратегію поряд з нашими життєво важливими радіо- та текстовими платформами. З того часу ми ще більше посилили наші журналістські стандарти. Ми посилили наші керівні ланки. Ми заклали основу для ще більшої інновації - редакційної, технологічної, адміністративної та організаційної», - наголосив Кент.

Зазначається, що він також заявив співробітникам, що буде в Празі до кінця вересня і «буде створювати можливості для спілкування з якомога більшою кількістю вас про нашу місію, нашу компанію та розвиток світу журналістики».

За словами Томаса Кента, найближчим часом має бути більше інформації про зміни у керівництві RFE/RL.

Як відомо, у липні в The New York Times вийшла стаття, в якій «Радіо Свобода» звинуватили у нібито поширенні пропаганди на американських користувачів Facebook. Томас Кент у відповіді на цей матеріал усі звинувачення відкидав. RFE/RL фінансується Конгресом США через Раду керуючих з питань мовлення (BBG).

Нагадаємо що Томас Кент очолив «Радіо Свобода» (Radio Free Europe/Radio Liberty) два роки тому. До цього багато років працював в інформаційному агентстві Associated Press. Керував Московським бюро AP, відділом міжнародної інформації, займав пост заступника керуючого редактора. Багато в чому завдяки Кенту в AP були проведені редакційні та технічні реформи. Він зіграв головну роль у стратегічному плануванні агентства та розвитку нових мультимедійних служб.

Більше про Томаса Кента читайте в його інтерв'ю для «Детектора медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1441
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду