detector.media
07.08.2018 19:00
Президент «Радіо Свобода» Томас Кент залишає посаду - ЗМІ
Президент «Радіо Свобода» Томас Кент залишає посаду - ЗМІ
Голова Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) Томас Кент оголосив, що йде за посади наприкінці вересня 2018 року.

Про це повідомляє BBG Watch.

Зазначається, що Кент вже оголосив про своє звільнення співробітникам RFE/RL.

«Коли я прийшов на "Радіо Свобода", воно вже було сильною, інноваційною новинною компанією, яка проводила складну цифрову стратегію поряд з нашими життєво важливими радіо- та текстовими платформами. З того часу ми ще більше посилили наші журналістські стандарти. Ми посилили наші керівні ланки. Ми заклали основу для ще більшої інновації - редакційної, технологічної, адміністративної та організаційної», - наголосив Кент.

Зазначається, що він також заявив співробітникам, що буде в Празі до кінця вересня і «буде створювати можливості для спілкування з якомога більшою кількістю вас про нашу місію, нашу компанію та розвиток світу журналістики».

За словами Томаса Кента, найближчим часом має бути більше інформації про зміни у керівництві RFE/RL.

Як відомо, у липні в The New York Times вийшла стаття, в якій «Радіо Свобода» звинуватили у нібито поширенні пропаганди на американських користувачів Facebook. Томас Кент у відповіді на цей матеріал усі звинувачення відкидав. RFE/RL фінансується Конгресом США через Раду керуючих з питань мовлення (BBG).

Нагадаємо що Томас Кент очолив «Радіо Свобода» (Radio Free Europe/Radio Liberty) два роки тому. До цього багато років працював в інформаційному агентстві Associated Press. Керував Московським бюро AP, відділом міжнародної інформації, займав пост заступника керуючого редактора. Багато в чому завдяки Кенту в AP були проведені редакційні та технічні реформи. Він зіграв головну роль у стратегічному плануванні агентства та розвитку нових мультимедійних служб.

Більше про Томаса Кента читайте в його інтерв'ю для «Детектора медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY