Шість жінок звинуватили керівника телеканалу CBS у сексуальних домаганнях

Шість жінок звинуватили керівника телеканалу CBS у сексуальних домаганнях

28 Липня 2018
973

Шість жінок звинуватили керівника телеканалу CBS у сексуальних домаганнях

973
Журнал The New Yorker опублікував розслідування, в якому шість жінок звинуватили в сексуальних домаганнях главу американського телеканалу CBS Леслі Мунвса. Матеріал написав Ронан Ферроу, автор серії розслідувань про голівудського продюсера Харві Вайнштейна.
Шість жінок звинуватили керівника телеканалу CBS у сексуальних домаганнях
Шість жінок звинуватили керівника телеканалу CBS у сексуальних домаганнях

Про це повідомляє «Медуза».

Зазначається, що про домагання з боку Леслі Мунвса заявили актриса Іллеана Дуглас, сценаристки Джанет Джонс і Дайна Кирго, продюсер Крістін Пітерс, а також дві актриси, прізвища яких в публікації не названі.

Героїні статті заявили, що після того, як вони відкидали домагання Мунвса, в їхніх кар'єрах почалися проблеми. Дві жінки заявили, що Мунвс нібито залякував їх.

На телеканалі CBS, у свою чергу, заявили, що перевіряють заяви з цієї публікації. Мунвс заявив, що шкодує, що в минулому жінки піддавалися небажаним домаганням з його боку, але відкинув припущення, що негативно впливав на їхні кар'єри.

Як зазначає The New Yorker, в останні місяці Мунвс став важливим голосом у голлівудському русі #MeToo. У грудні він брав участь у створенні комісії щодо викорінення домагань і просуванні рівності на робочих місцях.

«Я думаю, важливо, щоб корпортівних культура не дозволяла такого», - говорив Мунвс.

Нагадаємо, у 2017 році десятки жінок, з-поміж яких відомі актриси, звинуватили 66-річного продюсера, керівника Weinstein Company в сексуальних домаганнях і зґвалтуванні. Вайнштейн заперечував свою провину. Хвиля обурення довкола скандалу спричинила рух #MeToo, який привертає увагу до подібних злочинів. Гарві Вайнштейн здався поліції, а суд у Нью-Йорку згодом висунув йому звинувачення у зґвалтуванні однієї жінки та примусовому оральному сексі з іншою. Кінопродюсер може отримати покарання до 25 років позбавлення волі.

Журналісти американських видань The New York Times та New Yorker, які першими написали про звинувачення щодо Гарві Вайнштейна, цього року отримали Пулітцерівську премію за свої розслідування.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
973
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду