detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
25.07.2018 15:12
З каналу ATR йде генеральна продюсерка Христина Бондаренко (ДОПОВНЕНО)
З каналу ATR йде генеральна продюсерка Христина Бондаренко (ДОПОВНЕНО)
Генеральна продюсерка кримськотатарського телеканалу ATR Христина Бондаренко повідомила, що звільняється з каналу

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні мій останній робочий день на телеканалі ATR. Спасибі всім, хто був поруч зі мною в цей непростий і одночасно шалено цікавий для мене рік.

За цей рік ми багато чого досягли разом. Запустили інформаційне мовлення. Лінійку праймів з кращими журналістами країни. Ми зробили ток-шоу, єдине в Україні, яке було мостом з Кримом і яке відрізнялося від усіх існуючих подібних форматів на ринку.

У каналу важливі цілі і перспективи. Впевнена, у хлопців все вийде. Але прийшов час рухатися далі окремо один від одного. Хоча я з гордістю і далі буду стежити за їх успіхами», – написала вона.

«Детектор медіа» спитав пані Бондаренко про причини її зільнення.

«Причин особливих немає. Це було обопільне наше рішення. Ми дуже добре розійшлися з усіма і з колективом. Домовилися підтримувати зв’язок. Поки відкрита до пропозицій», – розказала вона.

Власник каналу Ленур Іслямов повідомив «Детектору медіа», що наразі не прийнято рішення щодо нового генпродюсера. 

«У нас дуже довго не було генпродюсера, потім ми взяли Христину. І ми дуже раді, що вона нам допомогла. Ще не прийнято рішення (хто буде замість Христини Бондаренко - ДМ). Розсталися добре, ніяких конфліктів не було і не може бути. Це все нормально, робочі процеси. Коли це буде необхідно, обов’язки генпроодюсера виконуватимемо самі, весь колектив», – сказав пан Іслямов.

Нагадаємо, на каналі ATR пані Бондаренко працювала з 1 липня 2017 року. До цього вона була журналісткою «Громадського телебачення».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY