Путін заявив американському каналу NBC, що його прес-секретар Пєсков «несе пургу»

10 Березня 2018
1800
10 Березня 2018
14:27

Путін заявив американському каналу NBC, що його прес-секретар Пєсков «несе пургу»

1800
Голова РФ також зазначив, що не контролює співробітників своєї адміністрації.
Путін заявив американському каналу NBC, що його прес-секретар Пєсков «несе пургу»

Президент Росії Володимир Путін визнав, що його прес-секретар Дмитро Пєсков іноді «несе пургу».

Про це він заявив під час інтерв'ю американському каналу NBC, повідомляє офіційний сайт голови РФ.

«У нас дві тисячі співробітників адміністрації, невже ви думаєте, що я кожного контролюю? Ось Пєсков сидить навпроти, мій прес-секретар, він несе іноді таку «пургу», я дивлюся по телевізору і думаю: чого він там розповідає? Хто йому це доручив?» - сказав Путін.

Нагадаємо, у США триває розслідування ймовірного втручання Росії в американські президентські вибори 2016 року. За даними американських спецслужб, за атаками на сервери Демократичної партії стояло Головне розвідувальне управління Генштабу Збройних сил Росії. Окрім кібернападів, Росія впливала на кампанію й засобами пропаганди — зокрема внаслідок діяльності Russia Today і «тролів» в інтернеті. Москва втручання у виборчий процес в інших державах категорично відкидає, Трамп називає це розслідування «полюванням на відьом».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1800
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду