15 лютого у Полтаві - тренінг «Самооборона для журналістів»

15 лютого у Полтаві - тренінг «Самооборона для журналістів»

7 Лютого 2018
1089

15 лютого у Полтаві - тренінг «Самооборона для журналістів»

1089
Національна спілка журналістів України спільно із Національною поліцією проведуть тренінг для масмедійників, на якому навчатимуть правильно захищати свої професійні права та основам фізичної безпеки.
15 лютого у Полтаві - тренінг «Самооборона для журналістів»
15 лютого у Полтаві - тренінг «Самооборона для журналістів»
15 лютого у Полтаві (вул. Пушкіна, 83, корпус 2 (спорткомплекс) відбудеться практичний семінар-тренінг «Самооборона для журналістів». Його організовують Головне управління Національної поліції у Полтавській області та Полтавська обласна організація НСЖУ за підтримки Клубу бойового копірайтингу і військово-спортивного центру «Воїн».
Журналістів навчатимуть лектори Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету ім. Я.Мудрого, інструктори-практики Тренінгового центру та спецпідрозділу ГУНП у Полтавській області.
Цей захід передбачає поєднання теорії із практичними заняттями.
 
Тренінг особливо актуальний і важливий у світлі зростання кількості випадків фізичної агресії по відношенню до журналістів та перешкоджання професійній діяльності.
 
Програма заходу
 
9.30 – 10.00 – Реєстрація учасників
10.00 – 12.00 – Теоретична частина:
– тлумачення норм Кримінального кодексу України (відповідальність за перешкоджання законній професійній діяльності журналістів);
– юридичні аспекти «Медіазахисту»;
– міжнародний досвід у сфері забезпечення законної професійної діяльності журналістів.
12.00 – 12.30 – перерва на каву
12.30 –14.00 – Практична частина:
– відпрацювання алгоритму дій у змодельованих ситуаціях із підвищеним ризиком, а також дотримання правил поведінки під час проведення оперативно-слідчих заходів;
– безпека та правила поведінки представників ЗМІ при виконанні професійних обов’язків у випадку масових заворушень;
– правила особистої безпеки журналіста при здійсненні професійної діяльності.
 
Запрошуємо представників мас-медіа Полтавщини взяти участь у цьому практичному семінарі-тренінгу.
За довідковою інформацією звертайтеся за тел.: (066) 4931341 (Анатолій Васевич, ел. скринька: vastol72@ukr.net (Полтавська ОО НСЖУ), або (0532) 517706 (ГУНП у Полтавській області).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Полтавська ООНСЖУ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1089
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду