detector.media
07.02.2018 10:51
15 лютого у Полтаві - тренінг «Самооборона для журналістів»
15 лютого у Полтаві - тренінг «Самооборона для журналістів»
Національна спілка журналістів України спільно із Національною поліцією проведуть тренінг для масмедійників, на якому навчатимуть правильно захищати свої професійні права та основам фізичної безпеки.
15 лютого у Полтаві (вул. Пушкіна, 83, корпус 2 (спорткомплекс) відбудеться практичний семінар-тренінг «Самооборона для журналістів». Його організовують Головне управління Національної поліції у Полтавській області та Полтавська обласна організація НСЖУ за підтримки Клубу бойового копірайтингу і військово-спортивного центру «Воїн».
Журналістів навчатимуть лектори Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету ім. Я.Мудрого, інструктори-практики Тренінгового центру та спецпідрозділу ГУНП у Полтавській області.
Цей захід передбачає поєднання теорії із практичними заняттями.
 
Тренінг особливо актуальний і важливий у світлі зростання кількості випадків фізичної агресії по відношенню до журналістів та перешкоджання професійній діяльності.
 
Програма заходу
 
9.30 – 10.00 – Реєстрація учасників
10.00 – 12.00 – Теоретична частина:
– тлумачення норм Кримінального кодексу України (відповідальність за перешкоджання законній професійній діяльності журналістів);
– юридичні аспекти «Медіазахисту»;
– міжнародний досвід у сфері забезпечення законної професійної діяльності журналістів.
12.00 – 12.30 – перерва на каву
12.30 –14.00 – Практична частина:
– відпрацювання алгоритму дій у змодельованих ситуаціях із підвищеним ризиком, а також дотримання правил поведінки під час проведення оперативно-слідчих заходів;
– безпека та правила поведінки представників ЗМІ при виконанні професійних обов’язків у випадку масових заворушень;
– правила особистої безпеки журналіста при здійсненні професійної діяльності.
 
Запрошуємо представників мас-медіа Полтавщини взяти участь у цьому практичному семінарі-тренінгу.
За довідковою інформацією звертайтеся за тел.: (066) 4931341 (Анатолій Васевич, ел. скринька: vastol72@ukr.net (Полтавська ОО НСЖУ), або (0532) 517706 (ГУНП у Полтавській області).
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY