ІРРП оголошує набір до школи журналістів-розслідувачів

ІРРП оголошує набір до школи журналістів-розслідувачів

25 Грудня 2017
2338

ІРРП оголошує набір до школи журналістів-розслідувачів

2338
27-31 січня 2018 року громадська організація «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) проведе тренінг «Нові розслідувачі: школа для регіональних журналістів», 10 учасників якого пройдуть стажування у київських виданнях
ІРРП оголошує набір до школи журналістів-розслідувачів
ІРРП оголошує набір до школи журналістів-розслідувачів

Про це повідомляється на сайті ІМІ.

Зазначено, що за результатами навчання учасники: дізнаються про особливості проведення журналістських розслідувань; навчаться шукати теми та інформацію для матеріалів; опанують методи та інструменти, необхідні для проведення та написання журналістських розслідувань; отримають базові навички роботи з відкритими даними та доступу до публічної інформації.

Крім того, 10 з 16 учасників тренінгу після успішного завершення п’ятиденної тренінгової програми отримають можливість пройти двотижневе оплачуване стажування у найкращих столичних виданнях, які займаються журналістськими розслідуваннями.

«Тренери школи відберуть майбутніх стажерів серед учасників – за результатами індивідуальної активності під час навчання. За кожним стажером буде закріплений ментор (журналіст або редактор), який допоможе зробити перше журналістське розслідування», – повідомляє ІРРП.

За результатами стажування матеріали на заявлені теми мають бути опубліковані (можливе співавторство). При виборі редакції будуть враховані побажання учасників та менторів.

Щоб стати учасником школи, необхідно заповнити анкету за посиланням.

ІРРП рекомендуємо продумати та детально описати тему розслідування, над яким ви збираєтеся працювати протягом Школи. Необхідно сформулювати гіпотезу свого розслідування, вказати орієнтовні джерела отримання інформації.

Прийом анкет закінчується 14 січня 2018 року, о 23:59

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2338
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду