detector.media
25.12.2017 12:00
ІРРП оголошує набір до школи журналістів-розслідувачів
ІРРП оголошує набір до школи журналістів-розслідувачів
27-31 січня 2018 року громадська організація «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) проведе тренінг «Нові розслідувачі: школа для регіональних журналістів», 10 учасників якого пройдуть стажування у київських виданнях

Про це повідомляється на сайті ІМІ.

Зазначено, що за результатами навчання учасники: дізнаються про особливості проведення журналістських розслідувань; навчаться шукати теми та інформацію для матеріалів; опанують методи та інструменти, необхідні для проведення та написання журналістських розслідувань; отримають базові навички роботи з відкритими даними та доступу до публічної інформації.

Крім того, 10 з 16 учасників тренінгу після успішного завершення п’ятиденної тренінгової програми отримають можливість пройти двотижневе оплачуване стажування у найкращих столичних виданнях, які займаються журналістськими розслідуваннями.

«Тренери школи відберуть майбутніх стажерів серед учасників – за результатами індивідуальної активності під час навчання. За кожним стажером буде закріплений ментор (журналіст або редактор), який допоможе зробити перше журналістське розслідування», – повідомляє ІРРП.

За результатами стажування матеріали на заявлені теми мають бути опубліковані (можливе співавторство). При виборі редакції будуть враховані побажання учасників та менторів.

Щоб стати учасником школи, необхідно заповнити анкету за посиланням.

ІРРП рекомендуємо продумати та детально описати тему розслідування, над яким ви збираєтеся працювати протягом Школи. Необхідно сформулювати гіпотезу свого розслідування, вказати орієнтовні джерела отримання інформації.

Прийом анкет закінчується 14 січня 2018 року, о 23:59

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY