Канал СТБ визначив переможців першої премії імені Сергія Назарова

Канал СТБ визначив переможців першої премії імені Сергія Назарова

15 Грудня 2017
2250

Канал СТБ визначив переможців першої премії імені Сергія Назарова

2250
Нагороду у розмірі 10 тисяч доларів розділили діджитал-проект на тему схуднення від команди реаліті «Зважені та щасливі» і діджитал-інтеграція проекту «Все буде добре»
Канал СТБ визначив переможців першої премії імені Сергія Назарова
Канал СТБ визначив переможців першої премії імені Сергія Назарова

Про це повідомляє прес-служба телеканалу СТБ.

Цього тижня робоча група на чолі з Володимиром Бородянським підбила підсумки першої Премії Премії імені Сергія Назарова, заснованої у вересні 2017-го.

Темою цього року стала «Інтеграція телевізійного проекту в діджитал». За два місяці було отримано кілька десятків ідей. Всі пропозиції оцінювали за такими критеріями: масштабність, інноваційність, унікальність креативної складової, можливість інтеграції в діючий проект каналу або запланований в сітці, додаткова цінність для глядача і його залученість.

За результатами оцінок робочої групи, кращими названо одразу дві ідеї: діджитал-проект на тему схуднення від команди реаліті «Зважені та щасливі» (Євген Тунік, Катерина Лисенко, Аліна Павлікова, Фуад Алієв, Олександр Биков) і діджитал-інтеграція проекту «Все буде добре» від креативного продюсера комерційного продакшена Лани Барабанової.

«Хочу подякувати всім колегам, хто взяв участь у конкурсі і презентував свої ідеї. Дякую за час, сили, думки і креатив, це дуже цінно і важливо для нас, адже канал вперше проводив подібний конкурс. Спочатку планувалося, що Премію отримає тільки один переможець, але обидві відзначені нами ідеї настільки гідні, що робоча група вирішила зробити виняток і розділити приз між ними. Команда «Зважених та щасливих» отримає 40% преміального фонду, а Лана - 60%. Цінність Премії в тому, що співробітник зможе направити її на реалізацію власного творчого проекту або на професійний розвиток: скрінінги міжнародних телеформатів, поїздка на майстер-клас голлівудських гуру, European Film Market або щось інше. Канал СТБ оплатить будь-який напрямок, обраний переможцями», - наголосив Володимир Бородянський.

Премія імені Сергія Назарова запланована як щорічна. Ідеї ​​прийматимуться восени, а оголошення переможця - в грудні. Щороку тема конкурсу буде змінюватися.

До складу робочої групи Премії увійшли:

- керівник каналу СТБ Володимир Бородянський,

- керівник продакшена Анна Рапп,

- директор з маркетингу Андрій Орнатський,

- директор департаменту позаефірного промо Вікторія Волонтирець,

- програмний директор каналу Катерина Шевелюк,

- керівник програмного відділу Павло Дубовий,

- директор департаменту ефірного промо Іраклій Махатадзе,

- керівник відділу перспективного планування Степан Шевелюк,

- директор департаменту по роботі з персоналом Людмила Довгоброд.

Як повідомляв «Детектор медіа», щорічною премію імені покійного програмного директора СТБ Сергія Назарова нагороджується найінноваційніша творча ідея. Взяти участь у проекті може кожен співробітник телеканалу. 

«Це перший телевізійний сезон, який задумав, але не побачив Сергій Назаров. Я, ми дуже хочемо зробити так, щоб той творчий імпульс, планку, яку поставив Сергій в творчості, ми змогли утримати, не втратити по дорозі щось важливе, що пов'язує нас із глядачем, - написав у вересні на своїй сторінці у Facebook голова правління СТБ Володимир Бородянський. - Ми вирішили заснувати щорічну премію ім. Сергія Назарова. Ми хочемо, щоб нею нагороджувалася найінноваційніша, новаторська проривна творча ідея». 

Багаторічний програмний директор і заступник голови правління телеканалу СТБ Сергій Назаров раптово помер внаслідок інсульту на 42-му році життя 19 квітня 2017 року.

Фото: stb.ua 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2250
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду