detector.media
15.12.2017 11:22
Канал СТБ визначив переможців першої премії імені Сергія Назарова
Канал СТБ визначив переможців першої премії імені Сергія Назарова
Нагороду у розмірі 10 тисяч доларів розділили діджитал-проект на тему схуднення від команди реаліті «Зважені та щасливі» і діджитал-інтеграція проекту «Все буде добре»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу СТБ.

Цього тижня робоча група на чолі з Володимиром Бородянським підбила підсумки першої Премії Премії імені Сергія Назарова, заснованої у вересні 2017-го.

Темою цього року стала «Інтеграція телевізійного проекту в діджитал». За два місяці було отримано кілька десятків ідей. Всі пропозиції оцінювали за такими критеріями: масштабність, інноваційність, унікальність креативної складової, можливість інтеграції в діючий проект каналу або запланований в сітці, додаткова цінність для глядача і його залученість.

За результатами оцінок робочої групи, кращими названо одразу дві ідеї: діджитал-проект на тему схуднення від команди реаліті «Зважені та щасливі» (Євген Тунік, Катерина Лисенко, Аліна Павлікова, Фуад Алієв, Олександр Биков) і діджитал-інтеграція проекту «Все буде добре» від креативного продюсера комерційного продакшена Лани Барабанової.

«Хочу подякувати всім колегам, хто взяв участь у конкурсі і презентував свої ідеї. Дякую за час, сили, думки і креатив, це дуже цінно і важливо для нас, адже канал вперше проводив подібний конкурс. Спочатку планувалося, що Премію отримає тільки один переможець, але обидві відзначені нами ідеї настільки гідні, що робоча група вирішила зробити виняток і розділити приз між ними. Команда «Зважених та щасливих» отримає 40% преміального фонду, а Лана - 60%. Цінність Премії в тому, що співробітник зможе направити її на реалізацію власного творчого проекту або на професійний розвиток: скрінінги міжнародних телеформатів, поїздка на майстер-клас голлівудських гуру, European Film Market або щось інше. Канал СТБ оплатить будь-який напрямок, обраний переможцями», - наголосив Володимир Бородянський.

Премія імені Сергія Назарова запланована як щорічна. Ідеї ​​прийматимуться восени, а оголошення переможця - в грудні. Щороку тема конкурсу буде змінюватися.

До складу робочої групи Премії увійшли:

- керівник каналу СТБ Володимир Бородянський,

- керівник продакшена Анна Рапп,

- директор з маркетингу Андрій Орнатський,

- директор департаменту позаефірного промо Вікторія Волонтирець,

- програмний директор каналу Катерина Шевелюк,

- керівник програмного відділу Павло Дубовий,

- директор департаменту ефірного промо Іраклій Махатадзе,

- керівник відділу перспективного планування Степан Шевелюк,

- директор департаменту по роботі з персоналом Людмила Довгоброд.

Як повідомляв «Детектор медіа», щорічною премію імені покійного програмного директора СТБ Сергія Назарова нагороджується найінноваційніша творча ідея. Взяти участь у проекті може кожен співробітник телеканалу. 

«Це перший телевізійний сезон, який задумав, але не побачив Сергій Назаров. Я, ми дуже хочемо зробити так, щоб той творчий імпульс, планку, яку поставив Сергій в творчості, ми змогли утримати, не втратити по дорозі щось важливе, що пов'язує нас із глядачем, - написав у вересні на своїй сторінці у Facebook голова правління СТБ Володимир Бородянський. - Ми вирішили заснувати щорічну премію ім. Сергія Назарова. Ми хочемо, щоб нею нагороджувалася найінноваційніша, новаторська проривна творча ідея». 

Багаторічний програмний директор і заступник голови правління телеканалу СТБ Сергій Назаров раптово помер внаслідок інсульту на 42-му році життя 19 квітня 2017 року.

Фото: stb.ua 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY