На Закарпатті звільнено з посади лісничого, який перешкоджав журналістам

На Закарпатті звільнено з посади лісничого, який перешкоджав журналістам

16 Листопада 2017
2954
16 Листопада 2017
13:22

На Закарпатті звільнено з посади лісничого, який перешкоджав журналістам

2954
Керівництво Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства звільнило з посади майстра лісу Лопухівського лісництва Василя Банга, який 2 листопада перешкоджав роботі журналістці Ірині Брезі та оператору Юрію Чудлаю
На Закарпатті звільнено з посади лісничого, який перешкоджав журналістам
На Закарпатті звільнено з посади лісничого, який перешкоджав журналістам

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатського ОУМЛГ, пише Інститут масової інформації (ІМІ).

Як повідомляється на сайті лісництва, з ініціативи начальника Закарпатського ОУЛМГ Валерія Мурги було створено комісію і розпочато службове розслідування з приводу вищезазначеного інциденту. Зазначено також, що пан Банга вину визнав, «однак зазначив, що некоректна поведінка була направлена не на знімальну групу, а на адресу підприємців, які неодноразово протягом останнього року проводили нападки на лісомисливське господарство».

Майстру лісу Лопухівського лісництва пану Банзі оголошено догану та звільнено з займаної посади.

«Кожен, хто буде перешкоджати професійної діяльності журналістів буде жорстко наказаний. Лісове господарство максимально відкрите, як для громадськості, так і для преси. Надіюся, що подібних випадків некоректної поведінки не буде і, кожен за свої вчинки понесе відповідальність. Вважаю, що подібна поведінка не відповідає посадовим обов’язкам, які покладені на лісівника посадовою інструкцією та шкодять репутації підприємства і всім працівникам лісового господарства Закарпатської області. Дана справа також передана на розгляд до правоохоронних органів», – прокоментував пан Мурга та попросив повідомляти про кожен випадок незаконної вирубки лісу, чи невідповідної поведінки щодо представників ЗМІ.

Нагадаємо, у селі Лопухово Закарпатської області 2 листопада під час підготовки матеріалу про будівництво курорту «Свидовець» для «Радіо Свободи» журналістці Ірині Брезі та оператору Юрію Чудлаю перешкоджали та погрожували невідомі чоловіки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2954
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду