Дев'ятеро журналістів отримали нагороди Novomedia Awards 2017 (СПИСОК)

Дев'ятеро журналістів отримали нагороди Novomedia Awards 2017 (СПИСОК)

6 Листопада 2017
2678
6 Листопада 2017
16:07

Дев'ятеро журналістів отримали нагороди Novomedia Awards 2017 (СПИСОК)

2678
4 листопада в комплексі Nivki-hall під час церемонії Novоmedia Awards 2017 українські журналісти і редакції отримали нагороди за компетентне висвітлення християнських цінностей у своїх матеріалах. Журі відзначило сім журналістських робіт
Дев'ятеро журналістів отримали нагороди Novomedia Awards 2017 (СПИСОК)
Дев'ятеро журналістів отримали нагороди Novomedia Awards 2017 (СПИСОК)

Про це повідомляє прес-служба Форуму.

Церемонію нагородження проводили ведуча телеканалу «2+2» Ольга Нємцева, та ведучий «Першого ділового» Едуард Гльоза.

Список переможців:

1. Олег Гавриш і Андрій Юхименко,  спеціальний випуск програми «Перша шпальта» в ефірі каналу «UA:Перший», присвячений християнській вірі українських підприємців.

2. Христина Гавриш, підготовку і показ в ефірі ICTV репортажу про візит Ніка Вуйчича в Україну. Зокрема за цитування слів про віру в Бога і Святе Письмо.

3. Алла Котляр, матеріал «Віра Зої Берегової» у газеті «Дзеркало тижня»; за надання газетної шпальти для євангельського послання.

4. Агенція «Укрінформ» та Лана Самохвалова отримали нагороду за регулярну публікацію матеріалів на теми віри, духовності і життя церков.

5. Анастасія Євдокимова, висвітлення соціального служіння священиків у матеріалі «Коли віра стає дією» в онлайн-журналі The Ukrainians.

6. Ольга Скороход, інтерв’ю з головою союзу церков ЄХБ України Валерієм Антонюком в інтернет-виданні «Цензор.НЕТ» – про життя і служіння євангельських християнських громад в Україні.

7. Євген Савватєєв та Богдан Кінащук, матеріал «Віра під час війни. Як конфлікт на Донбасі змінив протестантську церкву» на мультимедійній платформі «Громадське ТБ».

За повідомленням прес-служби Форуму, наразі розпочався процес моніторингу ЗМІ для відбору номінантів на 2018 рік.

Нагадаємо, що з 2012 року Асоціація «Новомедіа» здійснює моніторинг ЗМІ на предмет компетентного висвітлення тем віри, релігійного життя, християнських, моральних і сімейних цінностей. Минулого року Форум пройшов у Києві 4-5 листопада.

На фото - Лана Самохвалова, "Укрінформ"

Фото: "Новомедіа форум"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2678
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду